Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne érezzem magam ilyenek? Borzasztó hogy 50éves leszek és a fiatal lanyokra izgulok . Hasonló cipőben jár valaki vélemény ,tanács...?
Van párom akivel több mint jo a szex és megis meglátok egy fiatal csajt és máris ráizgulok,megkívánom!
Elitélendő de nem tudom mit tegyek ellene!
Ez xsak annyit jelent, hogy s természet ép férfinak teremtett.
Jó esetben enny idősen már kell keresned annyi zsetont (akár mesteremberként, akár diplomásként), hogy havi 100-200 ezer Ft-ot elköthess fiatal kurvákra.
"Mit tegyek hogy ne érezzem magam ilyenek? Borzasztó hogy 50éves leszek és a fiatal lanyokra izgulok"
-Menj el a plebánoshoz.Gyónj meg!
-Vegyél ostort, és mikor ilyen bűnös gondolatok jutnak eszedbe csapkodd a hátadat!
-Adakozz a templomnak a bűneidért és fohászkodj Jezushoz.
Jó neked, én pont fordítva vagyok.
20 évesen is a 40-es, 50-es nőkre állt fel igazán, s ez ma is így van.
Ez szerintem természetes, persze mindent a szemnek semmit a kéznek.
Vagy akár be is lehet próbálkozni egy jóval fiatalabb nőnél, de nem biztos, hogy megéri kockáztatni egy több évtizedes házasságot, de ezt neked kell eldöntened.
Én most 43 vagyok.
Mikor 18...25 voltam mindig a 38..48 közti nőkre vágytam, most is vágynek ha jól karbantartott
De most én is a +18...25kozti nőkre vágyom.
Valószínűleg azért mert akkor és most is ezek úgymond a nehezen elérhető lányok.
Kapuzárási pánik. A fiatal pasit szeretnéd feléleszteni magadban. Amíg áll, addig próbálkozz, utána már csak nyálcsorgatás lesz.
Van itt egy sorstársad: fiatal lányokat nyalna támogatásért.
19!
Én támogatás nélkül is nyalnék! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!