Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy ne érezzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne érezzem magam ilyenek? Borzasztó hogy 50éves leszek és a fiatal lanyokra izgulok . Hasonló cipőben jár valaki vélemény ,tanács...?

Figyelt kérdés

Van párom akivel több mint jo a szex és megis meglátok egy fiatal csajt és máris ráizgulok,megkívánom!

Elitélendő de nem tudom mit tegyek ellene!

2023. ápr. 29. 10:26
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ez a normális. Majdnem minden féri előbb fog felizgulni egy 18-22 éves csajra, mint egy 50 évesre. Csak csomó férfi családcentrikus és már túl van azon, hogy a szexualitásának a legmagasabb szintű megélése legyen mindenek felett.. Ezért egy 2 gyerekes normál apuka is sokszor nem szokta hangoztatni, hogy amúgy szexualitásban ezerszer jobban felkeltené az érdeklődését egy 18 éves. Helyette örül, hogy egybe van a család, átlalában szétdolgozza magát a gyerekek és az összes anyagi kihívás miatt és kb ennyi. Sajnos ez ilyen. A fiatal lányoknak nem véletlen van akkora hatalma.. gyakorlatilag övék a világ. De csak néhány évig. Amint megjelennek a ráncok, már ott is van helyettük az utánpótlás a néhány évvel fiatalabb kategóriából.. a reflektorfény rájuk vetül és az előző "generáció" picit már háttérbe szorul.. és ahogy telik az idő, egyre jobban
2023. máj. 20. 04:27
 22/47 anonim ***** válasza:
79%
Na ugye? A fiatalok szépek. Az idősebbek meg jók az ágyban. De hol itt a hiba? Amikor egész életemben "Sohasem lesz ilyened" -ekre izgultam, És azt dugtam, akivel össze tudtam jönni valóban.
2023. máj. 20. 19:27
 23/47 anonim ***** válasza:
66%
Én 43 vagyok de imádom a +18 As lányokat. Finom hamvas. Bár ami azt illeti sok van aki már 18 éves korára rendesen be lett jaratva
2023. máj. 22. 10:58
 24/47 anonim ***** válasza:
54%
Nekem az a tapasztalatom, hogy amelyik 18 éves észrevesz engem (40F) az mind rib*anc. Nekem meg pont nem azok kellenének igazán.
2023. máj. 23. 15:45
 25/47 anonim ***** válasza:
91%

A vágy legtöbb esetben nem múlik el, csak az évek telnek el felettünk. Mindig lesznek fiatal és fiatalabb lányok, de nem csak mi férfiak öregszünk!

F40

2023. máj. 31. 17:34
 26/47 anonim ***** válasza:
33%
Én 45 éves koromban hagytam abba a szexet és most 50 évesen a fiatal csajokat sem nagyon nézem max esztétikailag tartom szépnek. A hasonló korúak meg a köszi végképp nem kell kategória. Ne aggódj ha te is szerencsés leszel mint én akkor ez elfog múlni a szexuális érdeklődésed.
2023. jún. 21. 15:28
 27/47 anonim ***** válasza:
87%
56 vagyok, de nem múlt el a szexuális érdeklődésem se, meg a tettek se. Ruganyos segg persze hogy jobban vonz.
2023. jún. 21. 20:37
 28/47 anonim ***** válasza:
25%
#27 Sajnálni tudlak.
2023. jún. 21. 22:37
 29/47 anonim ***** válasza:
92%
Hidd el nők is vannak akik 40 felett😃, a 20 on éves fiúkra buknak, talán nem betegség😄
2023. júl. 17. 22:24
 30/47 anonim ***** válasza:
86%

Miért kéne a szexuális vonzalmadnak összefüggnie a koroddal ?

Ha tetszettek a 16 éves nők, akkor az mégis mitől múlna el ?

2023. aug. 19. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!