Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy lány ezeket mondja nekem?
Hú de jó pasi vagy, nagyon cuki, aranyos, nagyon jó a testfelépítésed, nagyon jó a tested mert ilyennel megtudod védeni a lányokat.
Én ezeket pozitívnak élem meg, viszont ez a cuki, aranyos, stbb.., ezeknél jobban örülnék ha azt mondja, hogy milyen jóképű és vonzó vagyok.
Számít az, hogy ilyen szavakat használ? Egyáltalán mit jelent az, ha ezeket mondja nekem?
A helyes jelzőnek örülj.
Aranyos: rendes srác, nem tök béna, de férfiként mégsem vonzó
Cuki: szerethető kis szerencsétlen
Sínen vagy nála.
Én szoktam aranyosnak, cukinak hívni számomra nagyon vonzó, és tényleg férfias férfiakat :D általában akkor, ha valami kedves gesztust tesznek vagy ilyesmi.
Ha valaki nem vonzó nekem mint férfi, de tudom hogy bejövök neki, direkt nem mondok ilyesmit, nehogy azt higyje hogy van esélye, mert utána lekoptatni valakit nehéz, és akár veszélyes szituációkba is torkollhat.
Ezt úgy hívják, hogy zöld jelzést adott.
Ugye nem kell írásos kérvényt benyújtania, hogy megpocsíkold???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!