Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent ha egy lány ezeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy lány ezeket mondja nekem?

Figyelt kérdés

Hú de jó pasi vagy, nagyon cuki, aranyos, nagyon jó a testfelépítésed, nagyon jó a tested mert ilyennel megtudod védeni a lányokat.

Én ezeket pozitívnak élem meg, viszont ez a cuki, aranyos, stbb.., ezeknél jobban örülnék ha azt mondja, hogy milyen jóképű és vonzó vagyok.

Számít az, hogy ilyen szavakat használ? Egyáltalán mit jelent az, ha ezeket mondja nekem?

2023. ápr. 21. 19:01
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Illetve olyat is mondott, hogy nagyon jó az illatod
2023. ápr. 21. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Azt jelenti, szabad a pálya.
2023. ápr. 21. 19:04
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon nyomulós!
2023. ápr. 21. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

A helyes jelzőnek örülj.

Aranyos: rendes srác, nem tök béna, de férfiként mégsem vonzó

Cuki: szerethető kis szerencsétlen

2023. ápr. 21. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

Sínen vagy nála.

Én szoktam aranyosnak, cukinak hívni számomra nagyon vonzó, és tényleg férfias férfiakat :D általában akkor, ha valami kedves gesztust tesznek vagy ilyesmi.

Ha valaki nem vonzó nekem mint férfi, de tudom hogy bejövök neki, direkt nem mondok ilyesmit, nehogy azt higyje hogy van esélye, mert utána lekoptatni valakit nehéz, és akár veszélyes szituációkba is torkollhat.

2023. ápr. 21. 19:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Inkább a "cuki" jelzőt használta, mint az aranyosat, tényleg kissé megszeppenve és zavarba voltam, kissé bénáztam és azt mondta, hogy olyan kis cuki vagyok.
2023. ápr. 21. 19:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát barátom így a szövegkörnyezetbe ágyazva azt jelenti hogy nem jössz be neki, de nem akar megbántani. A "cuki vagy, de..." típusú felütés az elutasítás.
2023. ápr. 21. 19:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy hívják, hogy zöld jelzést adott.

Ugye nem kell írásos kérvényt benyújtania, hogy megpocsíkold???

2023. ápr. 21. 20:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Igazából ez egy hivatásos örömlány, úgy is igaz?
2023. ápr. 21. 21:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben csak ügyfélnek akar.
2023. ápr. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!