Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fizetős lány ezt mondja akkor neki elgurult a gyógyszere?
Figyelt kérdés
bevallása szerint "szereti amit csinál"
általában a nők nem örömükbe szexelnek pénzért
2022. nov. 26. 20:46
1/14 anonim válasza:
Vagy csak téged akart megetetni!
2/14 anonim válasza:
Pénzt és dugást szereti. Mi ebben a hihetetlen?
3/14 anonim válasza:
Nem kell mi dent benyelni, azt mondja amit hallani akarsz. Azért mész.
4/14 A kérdező kommentje:
ma 20:56
Azt hogy a lányok többsége még mindig felháborodik ha szexért pénzt ajánlanak neki.
2022. nov. 26. 20:57
5/14 A kérdező kommentje:
3-mas kommentelő,vannak ilyenek is igen,de ilyen alapon akkor ne higyjél senkinek a világon mert úgy is hazudik.
2022. nov. 26. 20:58
6/14 anonim válasza:
Szorakozó helyen, ismerkedésnél? Persze.
De aki ezt "úgy" csinálja, akkor ő mondja a tarifát, nem te ajánlgatod a pénzed. Főleg, ha keveset ajánlasz.
8/14 A kérdező kommentje:
Azért ennyire lehetetlen a mai világba hogy ezt egy ilyen nő igazából mondja mivel ha ezt amúgy is érezteti veled?
2022. nov. 26. 21:07
9/14 anonim válasza:
Persze, csak "hobbiból csinálom nem ez az állandó munkám", meg "nem vagyok profi csak alkalmanként", meg "tényleg élvezem", "amatőr lány vagyok" stb. stb. stb. Szimpla reklámszöveg, mert a kuncsaftok nem szeretik a futószalagos tucatprostikat akik egy nap 10 embert "kivégeznek". Ettől még pont olyan profi k.rva lesz mint a többi.
10/14 anonim válasza:
Szeretheti.. hó érzés tud lenni hogy annyira jó nő vagyok hogy még fizetnek is értem, nyilván ezt sokan nem értik, nem tudják felfogni mi ebben a jó..nekem is fizettek már és élveztem, jó nőnek ereztem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!