Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy amikor egy nő/lány leszólja egy férfi/fiú alakját, testét, rendben van de fordítva ha ezt egy férfi/fiú mondja egy lányról/ nőről az gáz és bodyshaming?
Nekem csak a kövérség kizáró, illetve inkább az, ha nem akar tenni ellene. Mivel én edzek, diétázok és küzdök az alakomért, egy betegség ellenére, akkor a páromtól is elvárom, hogy figyeljen oda magára. Egyébként ez nem csak a testéről szól, hanem a tenni akarásról. Ha valaki kövér, de van kedve velem eljárni edzeni és tenni ellene, akkor adok esélyt. A magasság baromság, arról senki nem tehet, engem sem érdekel.
Egyébként te nem vagy tisztában a bodyshaming fogalmával, csak a szokásos kötekedős poszt.
Egyik irányban sem oké úgy kritizálni a másik testét, hogy az bántó legyen.
Én soha nem mondtam egy férfinak se, hogy nem elég szálkás, sportos etc. Olyan dolgokat pláne nem illik piszkálni amin az adott illető nem tud változtatni, pl magasság, vagy mellméret.
Ennek ellenére jogom van azt mondani valakinek, hogy sorry nem vagy az esetem, ahogy nekik is. De engem se koptattak még le soha úgy, hogy mondjuk azért nem akarok tőled semmit, mert kicsi a melled.
Normális ember nem száll bele páros lábbal a másikba akár nő akár férfi.
De például volt olyan férfi akit nagyon kedveltem, de kapcsolatban volt így nem lett semmi. Évekkel később találkoztunk, lett rajta vagy +15 kg, és így is azt éreztem, hogy kell ez az ember. Nem a teste miatt voltam vele hanem mert szerettem. Pedig alapvetően sosem tetszettek a túlsúlyos emberek, de sokszor nem ez a döntő ha megvan a kémia két ember közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!