Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt mondja, hogy a husis lányok jönnek be neki, az milyenre gondol? Tudtok konkrét személyt mondani, képet küldeni, vagy súlyt és magasságot megadni? Vagy csak körülírni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 21:03
1/25 anonim válasza:
A husis szóról nekem mindig a dagadt jut az eszembe, az ilyen minimum 80-nál kezdődő súlyú nők.
2/25 anonim válasza:
Szerintem mindenkinél más. Van akinek csak a vékonytól egy picivel felfele. Van akinek a már tényleg husis, de olyan kicsit. S van, akinek már a telt vagy extrán telt nők
4/25 anonim válasza:
Nekem be szoktak jönni..ha nagyon szép arca van a hölgynek.:) max 75kg-ig.
5/25 anonim válasza:
Pl Beyoncé. Nekem nagyon bejön.
6/25 anonim válasza:
150-160 centi, 65-75 kilo, alma alakkal, nagy popsival, vékonyabb derekkal, arányos cicikkel, de ha hatalmas mellei vannak az megjobb lenne, szép arcal, hosszú hajjal, szexi körmökkel ahhh....igazi ínyencség számomra!
7/25 anonim válasza:
Bocsánat, annyira belemelyultem, hogy felcsereltem a szezont a fazonnal....tehát körte alak, az alma alak undoríto.
8/25 anonim válasza:
A nőies alak IS bejön, az összkép számít, nem a cm-k, kg-k.
9/25 anonim válasza:
Én például a kifejezetten kövér lányokat kedvelem. Átlagos magasság mellé legalább 120 kiló :)
10/25 anonim válasza:
Dagadt vagy és így akar nálad elérni valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!