Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki azt mondja, hogy a husis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt mondja, hogy a husis lányok jönnek be neki, az milyenre gondol? Tudtok konkrét személyt mondani, képet küldeni, vagy súlyt és magasságot megadni? Vagy csak körülírni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 22. 21:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Egy szóval nem mondtam, hogy más nőkön problémám lenne azzal, ha nem hajszálvékonyak, sőőt. Szerintem kifejezetten csinos és vonzó tud lenni a teltebb testalkat. Lepontozni azt, hogy én hogy néztem ki és hogyan éreztem magam a bőrömben (majdnem) 80 kilósan... gratulálok, ti biztos jobban tudjátok. :))

19-es voltam

2022. febr. 26. 13:35
 22/25 anonim ***** válasza:
52%

Ja, és még két dolog:

1. 180 cm-s (az átlag férfi magasság feletti) magassághoz 80 kilóval egy nő már meglehetősen "emberes", szóval nagyjából úgy éreztem magam, mint egy kisebb viziló.

2. Nagyjából ezzel a súllyal vettek a legjobban észre a férfiak és dicsérgettek is rendesen. 60 kilós normál súlyomnál semmiféle sikerélményem nem volt, a pasijaim pedig azt állították, hogy nem vagyok vékony (ami nem volt igaz, mert extrém vékony voltam).

2022. febr. 26. 13:44
 23/25 anonim ***** válasza:
2022. márc. 4. 13:30
 24/25 anonim ***** válasza:

23

Miééért is vagyok bamba birka, hogy nem így akarok pénzt keresni? Mint a videó készítője.

2022. márc. 4. 13:41
 25/25 Darwel ***** válasza:
100%
MInél kövérebb és nagyobb a hasa nekem annál inkább tetszik. Tökmindegy hány kilo.
2022. márc. 20. 16:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!