Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt mondja, hogy a husis lányok jönnek be neki, az milyenre gondol? Tudtok konkrét személyt mondani, képet küldeni, vagy súlyt és magasságot megadni? Vagy csak körülírni?
Egy szóval nem mondtam, hogy más nőkön problémám lenne azzal, ha nem hajszálvékonyak, sőőt. Szerintem kifejezetten csinos és vonzó tud lenni a teltebb testalkat. Lepontozni azt, hogy én hogy néztem ki és hogyan éreztem magam a bőrömben (majdnem) 80 kilósan... gratulálok, ti biztos jobban tudjátok. :))
19-es voltam
Ja, és még két dolog:
1. 180 cm-s (az átlag férfi magasság feletti) magassághoz 80 kilóval egy nő már meglehetősen "emberes", szóval nagyjából úgy éreztem magam, mint egy kisebb viziló.
2. Nagyjából ezzel a súllyal vettek a legjobban észre a férfiak és dicsérgettek is rendesen. 60 kilós normál súlyomnál semmiféle sikerélményem nem volt, a pasijaim pedig azt állították, hogy nem vagyok vékony (ami nem volt igaz, mert extrém vékony voltam).
23
Miééért is vagyok bamba birka, hogy nem így akarok pénzt keresni? Mint a videó készítője.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!