Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan feleség , barátnő aki nem nyeli le ?
Figyelt kérdés
Ezt nőként kérdezem! Akit annyira szeretsz kívánod mindenét ..hogy hogy nem akarod lenyelni ?2023. ápr. 13. 18:58
31/38 anonim válasza:
#6 Te csak majdnem hánytad el magad... én konkrétan lehánytam a barátomat. 🤣 Mondtam milliószor, hogy nem tudom lenyelni. Ő erősködött. Megérdemelte. 😅
32/38 anonim válasza:
#30: igazad van, akkor nincs elrontva a vége, de a szopás sokkal jobb érzés. Kiverni én is tudom.
33/38 anonim válasza:
Igen van. Én sem nyelem le soha. És nem is akarom. Egyszer megkóstoltam, de hányingerem lett tőle. Sem a szaga, sem az íze nem jó. Szerencsére eddig mindkét (volt) barátom tiszteletben tartotta, hogy nem akarom lenyelni.
34/38 anonim válasza:
Van ilyen hölgy. Pl a feleségem. Nemhogy nem nyeli le, de nem is nagyon szokott szopni. Igaz én sem igénylem, de ha igényelném sem eröltetném rá, hogy lenyelje
35/38 anonim válasza:
Az a nő aki undorítónak tarja a spermát, és nem hajlandó lenyelni a párjának, az szerintem meg sem érdemli a farkat, ha spermás, ha nem.
26N
36/38 anonim válasza:
Nagyon látszik, hogy pasi vagy, hiába próbálod nőnek kiadni magad itt. El kell fogadni, hogy valaki nem szereti a spermát lenyelni. Ettől még nem fogja kevésbé szeretni a párját.
37/38 anonim válasza:
Neked pedig el kellene fogadni hogy nem mindenki egyforma, és nem mindenki pasi.
38/38 anonim válasza:
Hol írtam azt hogy én nem fogadom el azt, aki lenyeli és szereti a spermát? Sehol. Ellenben te azt írtad, hogy aki nem szereti meg sem érdemli a "farkat". Most akkor ki nem fogad el kit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!