Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Volt már olyan szeretőtök, vagy szexeltetek már olyan foglalt pasival, akinek ismertétek a barátnőjét?
Igen
Én sem vagyok rá büszke.
Egy keveset csevegtünk de ennyi. A pasin keresztül ismertem meg, mert ő meg jó haverom pluszban 😬
Igen többször is előfordult.
1. Volt egy srác akit családon keresztül ismertem meg és a csaja mindenképp haverkodni akart velem. Folyamatosan a nyakamon volt. De utáltam szegényt. Nem tanult, nem dolgozott lehúzta anyagilag a srácot , fel akarta magát csináltatni , hogy ne kelljen dolgozni. stbstb. Akkor a sráccal 2-3szor lefeküdtem de semmi többet nem akartunk egymástól. Se ő se én. Amint lett egy normális kapcsolata le is álltunk. Egy normálisan működő kapcsolatot sem teszek tönkre.
2. Ez az eset gázosabb. Van egy csaj akivel mindig is utáltuk egymást de közös baráticsapat miatt mindig ment a jópofi de az is pár szó erejéig.
Egyszer kórházban volt és látogatás után szexel vezettük le a feszkót a pasijával. Szintén egyikőnk sem akart többet és csak egyetlen egyszer fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!