Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy fiatal lányra gyakrabban nyomulnak az idősebb, foglalt férfiak, mint a korabeliek?
Figyelt kérdés
Volt részem mindkettőben, de valamiért az első kategória sokkal gyakoribb. Ha a korombeliek meg is néznek pl konditeremben, de bepróbálkozni sokkal ritkábban szoktak, mint az idősebbek (akik amúgy legtöbbször házasok, de minimum barátnőjük van).2022. aug. 3. 07:45
1/13 anonim válasza:
Mert a kisugárzásod megnyerő lehet!
2/13 A kérdező kommentje:
Vagyis megnyerőbb az idősebbeknek?😂
2022. aug. 3. 08:03
5/13 anonim válasza:
Szerintem az idősebb pasik reflexből bepróbálkoznak és mi fiatal lányok sokszor nem is járunk velük rosszul. Nekem eddig mindig bejöttek.
23 l
6/13 anonim válasza:
A legjobb szexpartnerem egy negyvenes nős pasi volt. Amúgy egy szemét, de a farka miatt voltam vele...
21L
7/13 anonim válasza:
Biztos jó csaj vagy. A korunkbeli pasik félnek a jó csajoktól, az idősebbek már érettebbek, határozottabbak, nem félnek az esetleges elutasítástól.
8/13 anonim válasza:
Tehát azzal jössz össze aki hamarabb igér nem pedig avval aki a nagyobbat😅 nem vagy egy hosszútávú befektető.
Az almát se szeded le érettlenül vagy igen?
Ki kell várnod amíg a korodbeli fiúk , megépítik a fészket kettőtöknek.
Persze mehetsz egy 80 éveshez is felőlem , de kétlem hogy ott lesz az érettségijén inkább a gyerek lesz ott az apja temetésén 5 évesen.
9/13 A kérdező kommentje:
8
Ezt most mire írtad? :D
Honnan vetted ezt?
2022. aug. 3. 09:40
10/13 anonim válasza:
én már 36 vagyok, házas és egyvalamit megtanultam: nincs értelme tökölni, húzni az időt, félni az elutasítástól. Ha kell valami, menj és szerezd meg. Tudom, hogy fiatalon, főleg mikor még szingli voltam, órákat, ha nem napokat tudtam parázni a legkisebb dolgokon, mert féltem, hogy nem fog sikerülni. Ilyen volt mondjuk leszólítani egy lányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!