Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire ciki ha elképzelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire ciki ha elképzeltem ahogy az exem és az új csajom összeverekszik, és ez szexuálissan izgatott?

Figyelt kérdés

Szóval a két csaj a valóságban se csípi egymást, és az egyik haverral tegnap este kicsit iszogattunk és valahogy ez lett a téma, és ez szexuálisan is izgalomba hozott. Szerintetek ez normális, történt már veletek hasonló?

Vagy ha volt akivel esetleg meg is történt a dolog ő hogy élte meg?

2023. márc. 11. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem véletlenül létezik az iszap birkózás
2023. márc. 11. 09:48
 2/8 A kérdező kommentje:

1

Na jó de ott két ismeretlen csaj küzd, az teljesen más, nem?

2023. márc. 11. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
amiben ott az ex szó az eleve nem normális. neki kalap kabát húzzon koreába. Ez az elvem. Ahol az Exed ott marad az életben abból jó sosincs..csak bonyodalom.. tripper... esetelg bekavar neked.. meg pletykál.. vagy a nyakadon marad stb.
2023. márc. 11. 09:56
 4/8 A kérdező kommentje:

3

Na igen, de most nem ez a kérdés, mindkét csaj elég domináns beállítottságú, és legfőképp azért nem kedvelik egymást. Ezért is jött elő a téma az éjszaka.

2023. márc. 11. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
2 domináns nem fér össze sztem, de nem tudom sose képzeltem iylesmit
2023. márc. 11. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami állatias lehet, mint amikor 2 kan verekedik egy punciért, de ebben az esetben 2 punci bunyózna egy farokért.

Nem gáz, de ha lenne egy normális barátnőm akit szeretek, akkor nem szeretném ha az exel ölnék egymást mint a h.lye állatok. Ha már értelmesebbeknek születtünk egy állatnál, akkor ez szerintem inkább gáz, és mindkettő lejáratja magát. Számomra nem lenne izgató. Az viszont nem zavarna ha a csaj megpróbálna engem megütni (ráadásul igazam van mert félrekúrt az előző vagy egyéb más dolgot tett) és ő megpróbálna megvédeni. Jól esne és izgatna is😁, de nem hagynám őket hajtépőset játszani.

2023. márc. 11. 10:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus: megint előkerült ez a téma: az ismerősöm ismerősének az ismerőse; a lánytestvérem barátnője; és még sorolhatnánk, kik verekedtek már össze az egyes elképzelések szerint...
2023. márc. 11. 10:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lúzer vagy.
2023. márc. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!