Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire ciki ha elképzeltem ahogy az exem és az új csajom összeverekszik, és ez szexuálissan izgatott?
Szóval a két csaj a valóságban se csípi egymást, és az egyik haverral tegnap este kicsit iszogattunk és valahogy ez lett a téma, és ez szexuálisan is izgalomba hozott. Szerintetek ez normális, történt már veletek hasonló?
Vagy ha volt akivel esetleg meg is történt a dolog ő hogy élte meg?
1
Na jó de ott két ismeretlen csaj küzd, az teljesen más, nem?
3
Na igen, de most nem ez a kérdés, mindkét csaj elég domináns beállítottságú, és legfőképp azért nem kedvelik egymást. Ezért is jött elő a téma az éjszaka.
Ez valami állatias lehet, mint amikor 2 kan verekedik egy punciért, de ebben az esetben 2 punci bunyózna egy farokért.
Nem gáz, de ha lenne egy normális barátnőm akit szeretek, akkor nem szeretném ha az exel ölnék egymást mint a h.lye állatok. Ha már értelmesebbeknek születtünk egy állatnál, akkor ez szerintem inkább gáz, és mindkettő lejáratja magát. Számomra nem lenne izgató. Az viszont nem zavarna ha a csaj megpróbálna engem megütni (ráadásul igazam van mert félrekúrt az előző vagy egyéb más dolgot tett) és ő megpróbálna megvédeni. Jól esne és izgatna is😁, de nem hagynám őket hajtépőset játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!