Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár8792 kérdése:
Van aki szereti látni feleségét ahogy többen dugják?
Figyelt kérdés
Gang#Igen szeretem nézni
2023. febr. 12. 22:44
3/19 anonim válasza:
Idáig csak azt láttam, hogy egyvalaki dugta! Az is különös érzés volt. Többen? Hát az már durva lenne!
4/19 anonim válasza:
Csak ha nincs jóba a feleségével.
5/19 anonim válasza:
Kár hogy az én pasim nem szeretne így látni engem. 😕 (őszintén írtam..)
L
6/19 anonim válasza:
5. Az hogy többen, az elég extrém, de egyet lehet hogy megengedne, ha igazán szeret! Én is belementem, mert a feleségem nagyon szeretem, és láttam hogy mennyire vágyik rá! Nem volt könnyű, de megérte mert láttam mekkora örömet szereztem neki ezzel!
8/19 anonim válasza:
Akik szeretik a többeseket, vagy éppen a "cuckoldnak" hívott műfaját azok igen. Az összes többi ember nem, de nem is fogja megérteni mi benne a jó.
A kérdésre a válasz igen, de nem a feleségem "csak" együtt vagyunk :) Ne írj privit kizárólag klubban ismerkedünk személyesen.
9/19 anonim válasza:
Én szeretem látni a feleségemet többesek alatt. Leginkább a nagyobb gangbang-ekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!