Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan feleség , barátnő aki nem nyeli le ?
#20: de, elcseszi. Nagyon messze vagyok a kisfiú kortól sajnos, már a gyerekeim sem azok. :)
Azt hiszed, hogy még nem nyeltem le? Visszaköpték a számba, smároltam úgy, kinyaltam, stb. Egyáltalán nem gáz, ahogy szívesen nyalogatom a ti nedveiteket is. Nem fogok szkafanderben szexelni, nehogy kapcsolatba kerüljek a másikkal.
A szkafander és a lenyelés két véglet.
Az én férjemnek hálaisten nem cseszi el, mert nem az a nyelés adja az orgazmust, hanem ami előtte van. Neked igen?
Abbahagyni a szopást és nem lenyelni nem ugyanaz.
Ahhoz, hogy valakit végigszopjanak, nem szükséges nyelni, általában nem fél liter jön per alkalom. Fentebb még kiskanálnyi mennyiségről írtál, most meg nyelés nélkül nem lehet végigvinni...?
De lehet tényleg fogalmam sincs, nyilván, még csak 46 vagyok.
Mert itt most okosságról beszélgetünk...? Ja nem tudom. Nekem közgazdász diplomám van, neked? Vagy az kell a szopáshoz? Szerintem nem.
Mindegy, meddő vita. Keress olyan hölgyet, akinek ez ok ha neked másképp nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!