Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan feleség , barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan feleség , barátnő aki nem nyeli le ?

Figyelt kérdés
Ezt nőként kérdezem! Akit annyira szeretsz kívánod mindenét ..hogy hogy nem akarod lenyelni ?

2023. ápr. 13. 18:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
30%

#20: de, elcseszi. Nagyon messze vagyok a kisfiú kortól sajnos, már a gyerekeim sem azok. :)

Azt hiszed, hogy még nem nyeltem le? Visszaköpték a számba, smároltam úgy, kinyaltam, stb. Egyáltalán nem gáz, ahogy szívesen nyalogatom a ti nedveiteket is. Nem fogok szkafanderben szexelni, nehogy kapcsolatba kerüljek a másikkal.

2023. ápr. 14. 12:16
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

A szkafander és a lenyelés két véglet.

Az én férjemnek hálaisten nem cseszi el, mert nem az a nyelés adja az orgazmust, hanem ami előtte van. Neked igen?

2023. ápr. 14. 12:24
 23/38 anonim ***** válasza:
36%
#22: ebből látszik, hogy fogalmad sincs. Az ejakuláció és az orgazmus két külön dolog. Ezt sokan nem tudják, mert időben nagyon közel áll egymáshoz a kettő. Szóval, én elkezdek élvezni, de akkor még nem lehet abbahagyni a szopást, mert közben van orgazmusom. Ha normálisan szopnak le, akkor addig szopnak (szinte) változatlanul, amíg teljesen végem nincs. Nyel-szop-nyel-szop, stb. Ezért ezt lenyelés nélkül nem lehet igazán jól csinálni, sorry. Maga lenyelés aktusa ilyen szempontból majdnem (nem teljesen, beismerem) lényegtelen, inkább technikai a kérdés.
2023. ápr. 14. 12:32
 24/38 anonim ***** válasza:
25%
19,21,23 voltam.
2023. ápr. 14. 12:33
 25/38 anonim ***** válasza:
75%

Abbahagyni a szopást és nem lenyelni nem ugyanaz.

Ahhoz, hogy valakit végigszopjanak, nem szükséges nyelni, általában nem fél liter jön per alkalom. Fentebb még kiskanálnyi mennyiségről írtál, most meg nyelés nélkül nem lehet végigvinni...?

De lehet tényleg fogalmam sincs, nyilván, még csak 46 vagyok.

2023. ápr. 14. 12:50
 26/38 anonim ***** válasza:
27%
Ez a tapasztalatom. Aki nem nyeli, elcseszi. Aki nyeli, az csak 70%-ban. Nem a kortól leszel okos. Én még több vagyok.
2023. ápr. 14. 13:29
 27/38 anonim ***** válasza:
86%

Mert itt most okosságról beszélgetünk...? Ja nem tudom. Nekem közgazdász diplomám van, neked? Vagy az kell a szopáshoz? Szerintem nem.

Mindegy, meddő vita. Keress olyan hölgyet, akinek ez ok ha neked másképp nem jó.

2023. ápr. 14. 13:31
 28/38 anonim ***** válasza:
80%
37 év igen szorgalmas keresés után megtaláltam, köszi!
2023. ápr. 14. 13:36
 29/38 anonim ***** válasza:
22%
Azt még elfelejtettem hozzátenni zárásként, hogy miután megtaláltam, ő csak 3-szor nem nyelte le. Iskolás már mindegyik. 28-as.
2023. ápr. 14. 14:10
 30/38 anonim ***** válasza:
83%
itt vitatkoztok, ha jön a cucc vagy engedi vagy nem szájba, azt meg vagy lenyeli vagy kiköpi, de lehet kézzel is levezetni! és nincs eltontva a vége!
2023. ápr. 14. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!