Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, elő szokott fordulni mikor együtt alszotok a barátnőtökkel, feleségetekkel hogy merevedésetek lesz?
Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 14:09
A kérdező szavazást indított:
Igen, szinte mindig
Ritkán, de igen
Nem, soha
33 szavazat
3/9 anonim válasza:
Figyu már,akinek nem lenne mellettem,azt ki is dobnám,mert b...zi. L.:)))
4/9 anonim válasza:
egyébként is minden este van merevedésem, nem tudom ehhez kötni
de ha úgy teszed fel, hogy amikor mellé fekszem, hozzábújok, akkor igen, sokszor
5/9 anonim válasza:
azért lehetett volna valami köztes opció a "mindig" és a "ritkán"
gyakran bemoccan, de nyilván nem áll a farkam végig a háromórás filmezés közben
6/9 anonim válasza:
Nálam csak akkor szokott ha együtt vagyunk.
8/9 anonim válasza:
Merevedés? Éjszaka?
Évek óta nem hallottam már ezt a két szót egy mondatban.
30f 4 éves párkapcsolatban...
9/9 anonim válasza:
Akkor is előfordul ha tök egyedül alszol csaj nélkül, ez természetes biológia. Mondhatni addig jó amíg a broki merev reggelente és nem a derekad 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!