Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nőnek miért elég csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek miért elég csak szépnek születnie, hogy felfigyeljenek rá?

Figyelt kérdés

Egy férfinak meg évekig edzenie és diétáznia kell a jó testért, egy nőnek elég szépnek születnie.

Nem igazságtalan az élet?

Ja, és még a magasság is fontos. Az alacsony férfiaknak tényleg rossz lehet.

2023. ápr. 12. 14:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Mások miért születnek kőgazdag családba aranykanállal a nyakukban? Ugyanolyan értelmetlen morfondírozás. Adott a Sors kiindulásnak amit adott, vagy dolgozol rajta hogy többet érj el, vagy maradsz ahol vagy és keseregsz.
2023. ápr. 12. 14:38
 2/15 anonim ***** válasza:
41%

Egy fèrfi is születhet szépnek.

Pl:én.

De a sztárvilágban biztosab van olyan aki nem gyúrtaki magát nagyon és mégis szép.

2023. ápr. 12. 14:39
 3/15 anonim ***** válasza:
34%

A szépség megfog a belső megtart. Lehetsz te a világ legszebb nője, ha 2 percet nem bírnak ki a társaságában sex közben meg csak egy fa darab.

És lehet csak átlagos, de aki megismer olyanokat adhatsz minden téren amiről csak álmodni mernek sokan.

2023. ápr. 12. 14:40
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Akkor most én is kezdjek el nyafogni, hogy csúnya nőnek születtem olyan hormonális betegséggel, amivel mindegy mit teszek, állandóan hízok? Majdnem 20 éve nem nyúlt hozzám férfi. Szerinted mindenkinek tök happy az élet, csak neked szar?

Ezt dobta a gép, bammeg. Dolgozd fel. A nyafogás helyett ezer más dolgot tehetsz. De egy férfi, amelyik nyafog, és mindent hibáztat a saját sorsáért, az nem férfi.

2023. ápr. 12. 14:50
 5/15 anonim ***** válasza:
56%

3# assal teljesen egyetértek.

Tapasztalat!!

2023. ápr. 12. 15:12
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Egy nő is születhet rondának, sőt, születik is nem kevés. Nekik ugyanúgy keményen edzeni és diétázni kell, hogy valamit nagyjából kihozzanak magukból. Illetve egy férfi is születhet jóképűnek és szerencsés genetikájúnak, neki ugyanolyan könnyű dolga van, mint egy szép nőnek.
2023. ápr. 12. 15:20
 7/15 A kérdező kommentje:

6-os.

Nincs ugyanolyan könnyű dolga egy férfinak.

2023. ápr. 12. 15:30
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
Nincs olyan hogy csúnya vagy szép mindenki szemeben más hogy néz ki egy személy magamból ki indulva engem sokan csúnyának tartottak / tartanak és van aki meg szépnek ettől függetlenül sok pasim volt már de még mindig nem érzem magam szépnek mert azért kapom rendesen a negatív visszajelzést is hogy csúnya vagyok még hogy tul alacsony vagy vékony stb
2023. ápr. 12. 15:40
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem elég szépnek lennie! Ha nem az esetem és buta mint a tök, akkor nézhet ki bármilyen jól! Különben is a kevésbé szépek (akár csúnyák > de okosak) az eseteim! 😉
2023. ápr. 12. 16:17
 10/15 A kérdező kommentje:

8-as! A férfiak lejjebb tudnak adni az igényeikből.

Van, hogy beérik az átlagossal.

2023. ápr. 12. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!