Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni hogy felfigyeljen rám egy férfi mégjobban, de ne legyen nyomulós?
Ha felfigyelt rád, akkor vagy kikezd veled vagy hanyagol.
A gond az lehet hogy nem tudja viszonzod-e a vonzalmát. Legyél kedves, mosolygós, érj hozzá gyakran és hosszan. Ebből és pár szóbeli utalástól már azért leesik hogy nem haverkodsz.
#2 Nem is érted a kérdést.
Az ne legyen nyomulós, ahogy a tudtára adom. Tehát magamra célzok, nem rá.
Egész héten, úgy mondjuk keddtől nyomult rám egy csaj és sejtettem mit akar, de nem mertem remélni, viszont tegnap este már majdnem letepertük egymást a mosdóban, így végülis ma végre kihúztam belőle hogy szívesen lefeküdnék vele és mondta h ő is benne lenne és sajna ma el kellett válnunk de mennyivel egyszerűbb lett volna ha mondjuk tegnapelőtt odajön és azt mondja: Tetszel nekem, és érdekelsz mint férfi és ha gondolod én benne lennék ebben-abban. Mindegy végülis 3 nap sem rossz eredmény, úgysem lett volna esélyünk semmire sem a környezet miatt és az ország másik felében lakik de nem tettem le róla hogy együtt legyünk mert nagyon izgatja a fantáziámat.
Szóval ha a pasi nem elutasító akkor rá kell kérdezni. Ezt szeretik a pasik...
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!