Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek titeket felháborít és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek titeket felháborít és rosszul esik ha van párotok és melletek mégis huzogatja a kukiját?

Figyelt kérdés
ez mégis olyan nem hogy azt érzitek nem tudtok eleget nyújtani neki ha erre vetemedik?
2023. ápr. 10. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Felnőtt érett emberek vagyunk, mi ebben a felháborító?

Szeretünk együtt vacsorázni, reggelizni, ebédelni stb. Ettől ha még éhes valamelyikőnk akkor nem kell engedélyt kérni hogy benézzen a hűtőbe, vagy bekapjon 1-2 falatot.

2023. ápr. 10. 23:01
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Én pl imádom minden nap kiverni! Most akkor mi van?
2023. ápr. 10. 23:38
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy én kiverem, az jobb, mint ahogy az asszony szexel.
2023. ápr. 11. 01:40
 14/17 anonim ***** válasza:
27%
13. Hatalmas, ennél jobban én sem tudtam megfogalmazni! 👍
2023. ápr. 11. 15:53
 15/17 anonim ***** válasza:
66%

Kukiját?

Ha a felnőtt férfi párom ezzel jönne, nagyon meglepődnék... "kuki", b... hány éves vagy, 12?

2023. ápr. 12. 16:52
 16/17 anonim ***** válasza:
45%
Nem
2023. ápr. 13. 18:40
 17/17 anonim ***** válasza:

1. Az önkielégítés a szexuális élet része. Vagy, aki regényt olvas, annak már nincs igénye hírekre vagy interjúra?

2. Kétszer mondaná egy nő a fqszomra, hogy kuki. Elsőre még megkérném, hogy ne tegye, mert nem egy 6 éves kisfiú malacszínű, szőrtelen pöcörője jár benne. Másodszorra meg többet nem bqsznám meg vele.

2023. ápr. 14. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!