Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek titeket felháborít és rosszul esik ha van párotok és melletek mégis huzogatja a kukiját?
Nem
En is szoktam masztizni
Pedig igen, rendben van a szexualis eletunk
Nem háborít fel. Mondjuk ha olyankor tenné mikor otthon vagyok, és még csak nem is alszok, tehát velem is foglalkozhatna, akkor az felháborítana. De egyébként azon akadnék ki, ha nem húzogatná egyáltalán magányos pillanataiban, ha nem lenne rá igénye.
Én is maszturbálok, tudom, hogy teljesen más mint a szex, nem feltétlen helyettesíti egyik a másikat.
Nem gond amikor nem vagyunk együtt pl rá is kérdezek, hogy megvolt e a mai neki...
Csinálja csak ha jól esik.
Nem zavar, mert nincs rossz hatással a szexuális életünkre.
Egyrészt nem vagyok mindig ott, hogy velem legyen (van, hogy egy-két hétre elutazik valamelyikünk), másrészt nem vagyok mindig olyan állapotban, hogy kielégítsem (például beteg vagyok), harmadrészt semmi baj azzal, ha kicsit önmagával is foglalkozik. Más, mint a szex, itt tényleg elég csak magára figyelni, nem kell semmilyen más, extra dolgot belevinnie (amiket amúgy élvez, csak nem mindig van mindenre kapacitása az embernek).
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!