Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogyan élitek meg, ha úton, útfélen, vonaton, buszon villamoson alátok nyúlnak? Dühít, felháborít, közömbös, jól esik?
Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 15:47
1/21 anonim válasza:
Csunya vagyok,senki nem nyúl alám 20/l
2/21 A kérdező kommentje:
De jól esne, ha igen?
2022. szept. 15. 15:52
3/21 anonim válasza:
Jól esne? Te beteg vagy kérdező? Mi esne abban nekünk jól ha alánk nyúlnak?
4/21 anonim válasza:
Hálistennek nem olyan szar még erkölcsileg ez az ország, hogy a férfiak úton-útfélen a nők alá nyúlnak...
5/21 anonim válasza:
Látom nem hatott rád, hogy az előző kèrdèsed törölték. A beled kitaposnám kisgyerek ha ilyet mernèl tenni előttem egy nővel.
6/21 A kérdező kommentje:
De az első arra panaszkodik, hogy senki nem tapizza.
2022. szept. 15. 16:05
7/21 anonim válasza:
Làm az örök szűz őrangyal felvillant😂
8/21 anonim válasza:
Törtem már el pasi ujjat ez miatt
Csuklóját akartam az újjá sikerült
Borostűvel is böktem már meg a rohadékokat
10/21 anonim válasza:
7# Te is valami èrtelmisègi recskahuszár lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!