Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a nők, ha péniszt látnak, vagy a férfiak odanyomják kéretlenül? Ők is ugyanúgy működnek, mint a férfiak, nem?
A férfiak nem úgy működnek, hogy ha kedvük támad, az útjukba kerülő nőt zaklassák.
Csak a bűnöző hajlamúak és elmebetegek.
Istenem, mennyire buta vagy.
Ilyen téren nem ugyanúgy működik a két nem, de megnyugtatlak, az értelmes férfiak sem tűrik, ha valaki kéretlenül odadörgölőzik hozzájuk.
"Ők is ugyanúgy működnek, mint a férfiak, nem?"
Végső soron igen: k.rvára én sem indulnék be attól, ha egy nő a p.nájáról küldene váratlan fotókat, vagy ha váratlanul hozzám dörgölné a buszon, miközben perverzül vigyorogna, és kérdezgetné, hogy "tetszik, mi?" Bár lehet, csak én vagyok sznob...
Egy bizonyos szintig hasonlóan működik a két nem.
A (normális) fiúk sem kultiválnák, hogy boldog-boldogtalan mutogassa nekik, vagy hozzájuk dörgölje az áporodott, "vegetáriánus típusú" (kívül retkes-belül gombás), válogatott STD-kkel megfűszerezett 'csáját. Főleg, ha egy számukra amúgy sem túl vonzó, öreg, kövér, büdös, rossz fogú banya tenné ezt.
Ahogy a lányok sem szeretik, ha vadidegenek zargatják őket.
Szerezz barátnőt, és mutogasd neki a kolbászod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!