Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stresszlevezetésre mi jobb, megismerkedni egy 30-as - 40-es nővel egy kaland erejéig, aki ugyanúgy le akarja vezetni a feszültséget, vagy elmenni mondjuk egy lingammasszázsra? 30/F
Figyelt kérdés
2023. márc. 28. 23:49
1/8 anonim válasza:
A kalandhoz oda kell magad tenni, időt és energiát fektetni a partner keresésébe. A masszázsra csak időpontot kell foglalni. Kérdés, hogy mi a jobb stresszoldó a számodra.
2/8 anonim válasza:
Ahogy az első leírta, ha nincsenek ilyen nők a paklidban, akkor vagy beszerzel párat, ami idő, energia és pénz igényes, viszont hosszútávon megtérülhet. Vagy csak simán befizetsz egy ilyen szolgáltatásra, ami csak pénz kérdése viszont instant gratifikációval jár.
4/8 anonim válasza:
Inkább 40-es legyen a nő, vagy 30-as házas. A 30-as nők kb mind gyereket meg családot akarnak, és ha jó vagy abban a csábításban, a kalandban és a stresszlevezetésben, úgyis többet akar majd, és csak a szívét töröd össze.
5/8 anonim válasza:
Ha jókor vagy jó helyen mindkettő össze jöhet. Kell idő, energia, önbizalom. És ha találkoznak az igények, akkor össze is jött a buli.
6/8 anonim válasza:
Az ismerkedés nehezebb. Neked biztosan, mert máskülönben nem írnál ide ilyeneket. Alapból nehéz olyan nőt találni, aki csak szexelni akar.
Amúgy meg a plnánál nincs jobb levezetés, így nem is értelmezhető a dilemmád.
7/8 GFman válasza:
Ahogy előttem is írták az első verzió időigényes és lehet, hogy igazából nem is lesz semmi belőle, mert közben meggondolja magát.
A lingam masszázson sem tuti biztos.Volt olyan 40-es nő, aki kb. csak fas.verést csinált, viszont voltam olyan 20-on évesnél aki nagyon jól csinálta.Aztán kíváncsiságból elmentem egy 50 éveshez, Ő hozzá pl. többször is visszamentem, tényleg jól masszírozott.
8/8 A kérdező kommentje:
Ja, az ismerkedés nem az erősségem. Megpróbálok találni valakit, a legrosszabb esetben marad a masszázs. Egyébként rendes masszázsszalonba akarok menni, ahol komolyan foglalkoznak ezzel, nem egyéni hirdetőhöz. Köszi mindenkinek a válaszokat.
2023. márc. 29. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!