Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25-30 éves nő tudja ugyanúgy élvezni a szexet, mint egy 18-20 éves lány? Többi lent
"egy férfi 30 évesen veszíti el a szüzességét"
Ez már önmagában jelent valamit. Ilyen sráccal nem kezdenék, az biztos.
Szerintem ritka ha valaki "kiég" 30 éves korára szexuálisan.
Igazából ez a 25-30 éves kor az amikor a nők végre elkezdik élvezni a szexet. Előtte "jaj tiltva van" "jaj terhes leszek" stb stb stressz.
Mióta ezek nélkül tudom élvezni a szexualitásom minden sokkal jobb és többre vágyok mint valaha.
4
És akkor mi van azokkal, akik 16-18 évesen féktelenül buliznak és szexelnek, ők nem élvezetből csinálják?
Nem azt mondtam hogy nem élvezetből csinálják, csak hogy a többség nem ilyen.
Ráadásul attól hogy fiatalon is élvezik nem azt jelenti hogy 30 éves korukra megunják a dolgot.
Idősebb nők tapasztaltak és ismerik a testüket is. Nyilván, hogy jobban fogják élvezni a szexet is.
Az viszont nincs kőbe vésve hogy 25 felett a nők lefelé mennek. Aki szép, azután is szép lesz. Aki ad magára, azután is fog és nem fogja magát elhagyni sem.
Ezt úgy írom, hogy Magyarországon azért inkább divat a férfiak körében az apa pocak mint a kockás has. (Bár az inkább genetika)
Kérlek ne vegyétek támadásnak, de egy 22 éves férfi vonzóbb mint egy 40 éves. Persze, ez bőven igaz a nőkre is. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!