Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan megy a szex a baratnőddel, aki jócskán meghízott, kívánod e ugyanúgy?
Gondolok itt egy 15-20 kilós hízasra, mielőtt nekiálltok találgatni, hogy attól függ hány kiló ....
Ha mar eleve molett volt
Engem ugyanúgy dugott az csávóm sőt a 70 kilós gyerekből csináltam 110 kilósat mire kiraktam
Most új asszonya van
Vele hízott meg jó 20-25 kg-t de a nője is szóval Rozmárok harca lehet
Én meg szépen el kezdtem fogyni .
Lehet, hogy minden nap megszoptatja.
De tényleg lehet, hogy mindenben jobb.
Kövérnek lenni nem csak esztétikailag taszító a emberek nagy részének, de rendkívül egészségtelen is!!!
A szex meg... aki a 2. emeletre alig bírja felvonszolni magát lihegés nélkül attól ne várj túl nagy csodát az ágyban. Három lökés/csípőmozdulat és elfárad, kapkodja a levegőt mint ponty a szatyorban. A nagy hájas zsírpárnák nehezítik a hozzáférést. Ha nagyon dagadt akkor talán hátulról lehet valamennyire - de a nagy zsíros s.gg hájpofái közé megy el a cerka méretének egy része.
Szóval gyerekek (akit érint), a fogadd el magad, meg belülről legyél gyönyörű és egyéb f.szságok helyett emeljétek fel a hátsótokat és irány az edzőterem! Máskép fognak rád nézni az emberek is, s máskép leszel önmagaddal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!