Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha tisztában vagytok azzal, hogy a pasitoknak a nagyobb/kerekebb mell jobban tetszik, és nektek nem olyan van?
32.
"Ápolt a bőröm, és vékony vagyok."
Hidd el, ez többet ér a legdrágább sminknél, a legnagyobb mellnél, a legmagasabb diplománàl, mindennél.
Nekem is van egy szépségideálom. De amint beleszeretek egy csajba, megy a kukába az egész. Szép lassan megszeretem minden testrészét, úgy, ahogy van, és ő lesz számomra a tökéletes nő.
Senki sem hibátlan, ha más területeken megfelelsz neki, nem mondanám akkora gondnak. De az már kicsit érdekes, hogy más lányokat lájkol. Az engem is egy kicsit aggasztana.
36.
Lehet, hogy provokációnak tűnik, de nem az.
Nekem világ életemben mindíg a vékony nők tetszettek.
Jelenleg is ez a legfontosabb a párválasztásnál.
Nem érdekel a diploma, a jó fizetés,a jó smink, ha az illető "vágódisznó" kategória, akkor nálam kilőtte magàt.
Sajnálom, hogy félreértettél.
😥😢
33#
37
Hát te is megéred a pénzed... Szerinted a vékony és a "vágódisznó" kategória között nincs átmenet? És miért mondasz ilyet egy embertársadra, hogy "vágódisznó"? Fuh, tudnék egy-két csúnyát mondani. (Mondom ezt nagyon vékony nőként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!