Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék alkalmi partnert találni?
Figyelt kérdés
Elég fiús lány vagyok, ezt hozzá kell tenni. 21/L2023. ápr. 1. 18:55
2/11 anonim válasza:
Itt biztos nem. Vagyis nőt tuti nem.
3/11 anonim válasza:
Lányként? Végig mész az úton és minden 3.pasi vevő lenne rá bárhogy is nézel ki.
6/11 anonim válasza:
Ne legyél fiús nő. Egy hetero pasit az nem indít be. Ha ez már meg van akkor tuti lesz rá kérőd. Nőként keresned sem kell.
8/11 anonim válasza:
Itt is lehet. De alkalmi partnert nem illik keresni, kérdező, emberek vagyunk, nem alantosabbak, a tested nem szabad eladni olcsó élvezeti cikk gyanánt. Nem csak hitbeli téren nagy vétek, hanem erkölcsileg, érzelmileg, önértékelésben tönkre tesz. Szóval ne tedd. Ha meg akad olyan pasi, aki simán csak megfektetne és azzal annyi, az olyan nem férfi, hanem patkányféreg, aki egy lány szüzességén élné ki állatias vágyait, én széjjeltépném. Na, neked ne legyenek ilyen vágyaid, egyszóval NEM SZABAD! Normális ertékes tiszta párkapcsolatot, szerelmet keress, az lesz áldásos életedre! Mint férfi, írtam.
9/11 anonim válasza:
#8 szerinted szűz? Nagyon nem!!!!!
10/11 anonim válasza:
Ne parázz hogy fiús vagy!
Nekem volt barátnőm is eléggé fiús volt.
Szerettem és jó volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!