Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők dugnak és fenekelnek fiúkat/férfiakat, vagy ez csak a hivatásosok sajátja? Privát/alkalmi kapcsolatra vajon lehetetlen ilyen partnert találni?
Azért írtam alkalmit, mert tudom magamról, hogy nincs energiám és időm egy kapcsolatra ("normálisra" sem) karrier, munka...
Tinderen eléggé meredek lenne így nyitni, meg egyébként is tiltják a szexuális utalásokat az adatlapokon.
Korábban szexkapcsolatom volt, de a lány nem volt nyitott bdsm-re, pláne nem domina szerepben, úgyhogy külön váltak útjaink.
Én nem tudom, mi van velem, de olyan erős bdsm vágyam van mostanában, hogy a hagyományos szex nem is izgat. Normális ez? :D
Igen, "főleg nem alkalmiba" - ettől tartottam...
1: pff :D
Egy tini lány megdughatna engem is.
49F
7. Én most egy ilyen pasival ismerkedem, aki sajnos ilyesmit is szeret.
Te milyen gyakran igényelnéd amúgy?
A olyan jól menő karriered van, miért nem fizetsz érte egy hivatásos dominának?
Én nem dugnék pasit, csak fenekelni szeretném, de nem akárkit. Kell hozzá egy bizalmi kapcsolat, kölcsönös szimpátia, vonzalom stb. Nem tudom, hogy gondoltad, hogy ingyen elmész néha egy nőhöz csak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!