Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon élő arab lányt lehetetlen befűzni alkalmi szexre?
Helló, helló!!!
Ne a származása alapján ítéljünk meg valakit, légyszi, jó? Köszi!
Attól még, hogy arab, lehet ugyanolyan ledér és kötöttséget nem kedvelő, mint bármi más...
#4: A kérdező azt kérdezte, hogy Magyarországon elő arab lány. Ennyi volt a definíció. Az, hogy Te egy arab származásúról automatikusan feltételezed, hogy mi a kultúrája és vallása az a Te szegénységi bizonyítványod.
És ha Magyarországon született, egész életében itt élt és még csak nem is járt soha arab országban, ezért pont az a kultúrája és vallása, mint Neked? Vagy ha egy Jordániából Svédországba költözött arab pár gyermeke, aki cserediákként van itt és egyébként buddhista? Ne legyél már ilyen avítt, hogy prekoncepciókat állítasz fel ismeretlenekről. Nettó rasszizmus.
#4: Magyarország keresztény (vallású és kultúrájú) ország, és a kereszténység tiltja a házasság előtti szexet. Mennyire nehéz befűzni egy magyar lányt alkalmi szexre?
Kb. szerintem ennyire tudunk mi is következtetni az arabok (moszlimok) kultúrájáról/vallásáról a viselkedésükre.
#5: jól van na, le ne harapd a fejemet :D Én rasszista? Sok minden mondható rám, de a rasszizmus a lehető legtávolabb áll tőlem! Szegénységi bizonyítvány? Most akkor elmegyünk ilyen személyeskedésbe? Pedig akár egy értelmes vita is lehetett volna belőle...
#6: igazad van, de azért azt ugye Te is elismered, hogy a muszlimok átlagban sokkal komolyabban veszik a vallásukat, mint a keresztények? Továbbá a muszlim országok nagyobb százaléka vallásos, mint a keresztény országoké. :)
#5: ja és nem arab származásút írt, hanem arab lányt. És az hogy automatikusan feltételezed, hogy ő pontosan mire gondolt, az a Te szegénységi bizonyítványod ;)
#4 + #7 voltam
Peace
Neked semmilyen mert azt hiszed ő más mert arab vagy ilyesmi
De ha találsz prostit aki arab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!