Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet Debrecenben kifejeze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet Debrecenben kifejezetten kölcsönös örömszerzés céljából szexpartnert találni 100 % hetero alapon nő személyében akár alkalmi, akár rendszeres partnerként? Hol célszerű ilyen céllal ismerkedni a nőkkel?

Figyelt kérdés
Úgy tapasztaltam, hogy mostanában online akik nem kamusak, leginkább csak ego növelés céljából vannak nők, meg esetleg akad néhány normális is, akikre viszont így rengeteg pasi jut.

2021. szept. 30. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ilyen kérdést feltettem és törölte a drágalátos gyakori kérdések, bezzeg a perverz pisi meg lábszag kérdéseket nem szedi le

18f

2021. szept. 30. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
S hol lehet Budapesten, vagy New Yorkban? Nem a város a lényeg (Debrecen azért elég nagy település). Ismerkedni meg bárhol lehet HA tudsz csajozni. Az más kérdés, hogy a nők többsége nem alkalmi kufircot akar, viszont ha nem alkalmira könnyen meghódítasz egy nőt akkor menni fog alkalmira is előbb-utóbb. Szóval bro' kommunikáció és ne csak dugni akarj úgy nagyobb a sansz.
2021. szept. 30. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom h iszonyat jó dumának és külsőnek kell lennie neked h felszedj alkalmira egy nőt. Ugyanis mi simán meg tudjuk tenni, h ha szexre vágyunk akkor csak válogatunk az udvarló pasik közül. Mert még a duci vagy rondább nők is simán kapnak szexre pasikat. Nem sértésként írtam ezt. Csak azért h tudd mibe vágod bele a fejszédet. A 2-es válaszoló meg leírta a maradékot
2021. szept. 30. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sehol. Ahhoz tényleg nagyon jól kell kinézni, és nagyon jó dumádnak kell lenni. Nekem volt olyan szingli korszakom, amikor buli után volt, hogy néha felmentem a sráchoz. Talán 3-szor egész életemben. Nagyon ritka, hogy összejöjjön a kémia, a kölcsönös szimpátia, meg az az élethelyzet, amikor egy nő beéri egy ilyennel.

Amúgy van egy nagyon ronda, kövér barátnőm. Beregisztrált valami szexpartnerkeresőbe. Ott a nők 99 %-a pénzért csinálja. Olyan pasikat megkapott, mutatta a képeket, hogy csak lestem. Szóval igaz, amit előttem leírtak, hogy nagyon nehéz férfiként ilyet találni, nagy a konkurencia.

2021. dec. 9. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Téglás felé menj ki és ott vannak az út mellett.
2021. dec. 10. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!