Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi partnert nőként hol és hogyan tudnék találni? Viszont nem szeretném, ha “hírem lenne”
Az exeim más városban élnek, így kilőve ez is. Bulizni nem szoktam járni így ez sem opció.
Az elmúlt pár hétben nagyon “kívánós vagyok”, viszont a szex kapcsolat sem az én terepem és nem akarom, hogy a váróban az a hírem legyen, hogy könnyű vérű vagyok.
Ilyen esetben mit tudok tenni?
28n
Néhány szabály van amit ha betartasz sose derül ki:
- Ne válassz olyat akivel napi kapcsolatban vagy. (pl.: a srác a pékségben is kilőve, meg postás, meg a jóképű apuka a szomszédházból - hiába nem beszégetsz velük sosem. Túl közel vannak.)
- A helyszín amikor szexelsz ne nálad legyen. (Ne legyen forgalom, mert összefuthattok valami ismerőssel.)
- Legyen házas, mert akkor ő sem mesél senkinek.
- Legyen komoly határvonal mit lehet és mit nem. Pl.: nincs minden nap találka, de még csak minden héten se.
Hogy hol találsz ilyet. Pl. itt. Vagy a tinderen. Akinek nincs fotója ilyet keres. ;) Ne legyen neked se. Beszélgess velük és kiderül, hogy milyenek, fotót ráértek cserélni amikor már biztonságban érzed magad, hogy nem valami ismerőssel beszélsz. Mondjuk erre egyébként is kicsi az esély, de ki tudja. Ne válassz olyat aki közel van.
45F
ui: én pl. nős vagyok. Nincs szeretőm, de nem zárkózok el. Az ország melyik részében élsz? ;)
#2 Tinderen akinek nincs fotója azt vagy jelentem vagy elhúzom balra.
Ha annyira nem vállalja fel magát az biztos annyira ocsmányul is néz ki.
Egy tájkép meg nem lesz nekem soha szimpatikus.
Kérdező, az a szitu hogy kép nélkül szerintem mostanra már kaptál 50 privit hogy dugnának. :D :D
Azért legalább valami minimál "képet" adj meg magadról szerintem, aztán még akár innen is találhatsz, de vannak egyéb ötletek és helyek is erre.
Nekem pedig engedélyezve van a kilengés, szigorúan érzelmek nélkül. Ha érzelmekkel telítve szexelnék mással, azt nem nézné jó szemmel a feleségem :) Szerintem is házas pasival kellene csinálnod, nem állna fenn az a veszély, hogy majd a nyakadra jár :)
35F
En is ilyen partnert keresek csak szex semmi más!
f
A pasik ilyenek, volt hogy le volt szervezve hogy ekkor és ekkor ott lesz egy jó csaj akit meg kéne dugni idegenként, 4-5 pasi igérte magát rajtam kívül.
Mondanom sem kell, én töltöttem meg egyedül a lányzót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!