Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonyok, akik nem szexeltek otthon csak max. havi 1-2x, mit lépnétek, ha megtudnátok, hogy a férjetek prostinál volt?
Ott már rég nem jó egy kapcsolat ahol havi két szex van és lakótársakká alacsonyodtak a felek egymás szemében.
Szerintem egy kapcsolaton sokféleképpen kell dolgozni, és nehéz megtartani az egyensúlyt sokszor, és ennek csak egy szelete a szex.
Éppen ezért a szexmentes házasságok csak valami nagyobb probléma kivetülései.
Én azt várnám el a partneremtől, hogy ha menteni akarja a kapcsolatot akkor tegye, kommunikáljunk felnőtt ember módjára és kész. A megcsalás vagy az örömlány nem oldja meg azt, hogy mondjuk egy szar párkapcsolatban van az ember.
Nekem is volt olyan kapcsolatom ahol rá kellett jönnöm, hogy nagyon más személyiségek vagyunk, máshogy gondolkozunk hosszú és rövid távon is, csak eleinte ezeket nem látja az ember.
Kicsit több mint 4 évig tartott a kapcsolat, ebből 1 év arra ment el a végén hogy próbáltuk megszeretni egymást újra, és életet lehelni a kapcsolatba. Nem sikerült, de soha egyikünk se csalta meg a másikat.
A kérdés eleve félreértelmezhető volt. "Asszonyok, akik nem szexeltek otthon..." Miért nem? Ki miatt? A férj miatt? Ő nem akar? Vagy az asszony nem? Vagy egyik se?
Nálunk a 20 év házasság sajnos ezt hozta. A férjemet minden egyéb érdekli, mindennel foglalkozik, csak éppen az intimitás, a szexualitás szorult erősen háttérbe. ...megoldottam külsőssel.
És igen, ezért írtam, hogy számomra válóok, mert ha én ott vagyok és akarom/nám is, akkor nem tűröm el, ha qrvához megy, csak mert ott nem kell teljesíteni, nem elvárás, hogy odategye magát.
Aki akarja, az érti amit írok, aki meg nem, az egyértelműen nem volt még ilyen helyzetben. ...de még lehet....
(a 2. válaszoló voltam)
Ha csak ennyi lenne a szex, az miatta és nem miattam. Tehát, ha prostinál volt, akkor kívánom, hogy rohadjon le a farka és szépen továbbállnék.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!