Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elriasztana, ha egy lánynak szőrös lenne a puncija? Bekéne ezt jelenteni ismerkedésnél?
27 éves nő vagyok. Már 14 éves korom óta borotválom mindenemet kb 3 naponta. De mégis valahogy sokkal nőiesebbnek találom, ha szőrös lenne, viszont félek, hogy elriasztaná, ha lesz valakim és nem találná izgatónak. Létezik olyan, akinek egy bejön és nem csak megtűrné de motiválna is, hogy ne nyúljak a borotva után?
Ezt nem ismerkedés céljából írtam ki csak kíváncsiságból.
Mindenki leírja hogy neki mi a preferenciája de ez nem oldja meg a kérdést...
Szerintem első alkalomra érdemesebb borotváltan mert aki borotváltan szereti azt zavarni fogja ha szőrös míg akinek tetszik a szőrös nem fogja zavarni hogy borotvált
utána meg már lesztek annyira közel hogy megkérdezd hogy szereti
"míg akinek tetszik a szőrös nem fogja zavarni hogy borotvált"
ezt miből szűrted le? nekem a szőrös jön be és zavar a borotvált. különösen, ha mindenféle kipirosodás, kipattogzás, kisebesedés kíséri, ránéz az ember és szinte hallja a bőr jajveszékelését
és míg egy borotválás percek alatt megvan, a szőr hetek alatt nő vissza (úgy rendesen meg inkább hónapok alatt)
#38 te értsd már meg, hogy nem te írod elő másoknak, hogy mi mennyire zavarja őket.
amúgy pedig ez a kérdés a férfiak ízlésére kérdezett rá a szexualitás kategóriában, szóval igen, végső soron úgy is mondhatjuk, hogy mindenki a saját erekciójára gondolt.
Igen, jelentsd be hogy csúnya a puncid ezért növeszted rajta a szőrt hogy eltakarja.
Sokaknál nem lényeges, de jobb ha elébe mész a dolognak. Hallottam már story-t, szőrös puncis lány próbálkozásáról. Elég gyászos vége lett, de talán akkor sem sült volna el jól a dolog ha gyantázott babapuncival lepi meg a faszit.
Ennek már 15 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!