Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Ez hatalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ez hatalmas csalódás lenne, ugye?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek egy férfival és szexnél kiderül, hogy nevetségesen kicsi farka van. Tehát nem egy tökéletes, 17-20cm hosszú, 5-6cm átmérővel, 15-17cm kerület, ami boldogot, elégedettséget, izgalmat vált ki és már a puszta látványa is felizgat és alig várod, hogy végre betegye, hanem ilyen 13-14cm hosszú, 4-4,5cm átmérő, 13-14cm kerület, amire egy nő se vágyik.

Azért lássuk be, amikor egy nő fantáziál, nem a másodikról álmodozik, hanem az elsőről.

2023. márc. 24. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
90%
Azt nem mondtam, hogy nincs hátránya az ekkora méretnek. Nyilván mindennek van előnye és hátránya is. Anális szexhez sajnos még csak egyszer-kétszer volt szerencsém, az is csak belekóstolás volt inkább. Orális azért jobban megy a legtöbb lánynak, nekem elég az is, ha jól nyalogatják, de persze csak kis részben tudják bekapni a szájukba. Viszont cserébe kárpótol az élvezet meg a meglepetés amit tudok okozni, plusz az ritkán hangzik el, de én mint férfiként is eszméletlen feszesnek és szűknek érzek minden puncit, annyira szorítanak.
2023. ápr. 8. 19:40
 72/81 anonim ***** válasza:
25%

71!

Normális pína minden fszt szorít.

2023. ápr. 8. 20:16
 73/81 anonim ***** válasza:
70%
Nem csak arra gondolok, hogy szorít, hanem amikor annyira hátrafeszül a fitymám a makkomról betolàsnál, hogy szinte már nekem is fáj :) hiába tocsogott a nedvességtöl, többször volt már, hogy nekem is kipirosodott szex után, mintha a markommal dolgoztam volna meg keményen. Szóval nem csak a nöknek, a férfiaknak is számít, hogy mekkora helyet töltenek ki egy nöben. Átlagos méretü férfiak szokták itt többször leírni, hogy sajnos alig éreznek feszülö érzést szex közben. Én azt szoktam érezni, hogy még nedvesen is alig bírom begyömöszölni, és ez furamód baromi jó érzés mindkét félnek
2023. ápr. 9. 16:02
 74/81 anonim ***** válasza:
90%

73!

Ha fáj, akkor annak nem tudom mi értelme van.

A férfiaknak az számít, hogy a pína szűk legyen. Nagy pínájú nőben persze, hogy semmit nem éreznek az átlagosok sem. A kitágult lyukkal van a baj.

2023. ápr. 9. 17:55
 75/81 anonim ***** válasza:
70%
A kellemes fájdalom nagyon jó tud lenni. Ugyan azért, amiért szereti a nők nagy része azt, ha erősen csapkodják a fenekét vagy húzzák a haját szex közben.
2023. ápr. 9. 20:24
 76/81 anonim ***** válasza:
43%

75!

Szbmisszíveknél legfeljebb.

2023. ápr. 9. 22:16
 77/81 anonim ***** válasza:
Engem nem, mondjuk nem vagyok nő.
2023. ápr. 10. 15:10
 78/81 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 11. 17:07
 79/81 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 13. 17:25
 80/81 anonim ***** válasza:

"...lássuk be..." Mert te aztán tudod, hogy mi van a nőknek a fantáziájában...

Én nem farokméretekről álmodozom, hanem EGY BIZONYOS FÉRFI farkáról. (ami szerencsére NEM lószerszám)

lássuk be muhahaha

2023. jún. 28. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!