Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy érintett mikor hosszas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érintett mikor hosszas levelezés után és kialakult vonzalom esetén, a képcserénél hatalmas csalódás volt a másik?

Figyelt kérdés

Igen, egy korábbi kérdés ihletett.

Többen írtátok, hogy hosszasan leveleztetek, már vonzalom is alakult, de a képcserénél meg jött a csalódás. Hogy érintett, hogy olyannal leveleztetek és olyannal szemben alakult ki vonzalom, aki valójában egyáltalán nem jön be?

2022. aug. 31. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%

Sokkolt

És okádtam magamtól

Ezért nem hiszek a szép szavaknak

2022. aug. 31. 20:08
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom nekem nem volt még ilyen. Én borzasztóan vagyon az intellektuális kapcsolatokra amibe persze ugyanúgy jelen van a sex, a perverzió és minden mocskos dolog, de igen ha külsőre nem is jön be az illető attól még az addig elért és felépített kapcsolat értékes legalább is szerintem. És kézzel még mindig lehet élvezetet okozni 😅
2022. aug. 31. 20:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ez történt, akkor nagyon idealista voltam és nem érdekelt, hogy nem tetszik. Ma már inkább megmondanám valahogyan úgy, hogy ne bántsam.
2022. aug. 31. 20:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell fokozatosan mindent, képet is kell kérni.
2022. aug. 31. 20:13
 5/18 anonim ***** válasza:
49%
már bocsánat de nekemis volt hosszasabb levelezésem csajokkal aztán képcserénél meg kiakadtak... igen... nem vagyok már olyan sportos 32 évesen apaként mint 22 évesen.. valójában aki ennyi idősen is bomba külsővel rendelkezik érdemes elgondolkozni azon hogy akkor miért is nincsen senkije?! nagy esélyt látok rá hogy egy nárcisztikus önző pénzhajhász hiú lelketlen utolsó sz*r... sztem ez elgondokodtató hozzászólás volt
2022. aug. 31. 20:14
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
sehogy, nem minden a külső, így is jó volt vele a szex
2022. aug. 31. 20:17
 7/18 anonim ***** válasza:

Talán én írtam nemrég a kérdést, ami ezt ihlette.

Nagyon rossz érzés volt és nem tudtam úgy folytatni a beszélgetést, mint előtte. Volt, hogy azt kívántam, jobb lett volna nem fotót cserélni. Persze voltak nagyon kellemes meglepetések is.

2022. aug. 31. 20:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad a kérdésedben "csalódásnak" érintett. Pont ezért kell képet cserélni max. pár levélváltás után. Ha nincs meg a vizuális szimpátia akkor a hosszas levelezés nettó időpazarlás. Emberileg attól még szimpatikus maradt, de találkozni már nem akartam vele - minek tegyem, ha tudom hogy nem fog vonzani, nem indít be semmit?
2022. aug. 31. 20:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Hülye lennék hosszasan levelezni egy arctalan személlyel. Képet küldök és mindenféleképpen kell nekem is kép 2, 3 rövidebb levél után.

Ha nem, akkor nem erőltetem tovább. Nem vagyok én Mikszáth Kálmán!!

24F

2022. aug. 31. 20:57
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem pozitív értelemben volt egy óriási csalódás:). De ami utána következett, az kb. a "Szép az alma, de a belseje... rohadt" verzió lett, úgyhogy egy nagy ráb*ás lett a vége. (F)
2022. aug. 31. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!