Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy érintett mikor hosszas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érintett mikor hosszas levelezés után és kialakult vonzalom esetén, a képcserénél hatalmas csalódás volt a másik?

Figyelt kérdés

Igen, egy korábbi kérdés ihletett.

Többen írtátok, hogy hosszasan leveleztetek, már vonzalom is alakult, de a képcserénél meg jött a csalódás. Hogy érintett, hogy olyannal leveleztetek és olyannal szemben alakult ki vonzalom, aki valójában egyáltalán nem jön be?

2022. aug. 31. 20:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
1, kemény. Ilyen komoly volt a kapott kép? Vagy egyszerűen a habitusodból fakad ez a reakció?
2022. aug. 31. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem képtől még nem nagyon ment el a kedvem, a kép és az élő közti különbségtől meg kb 50%-ban.

Mindannyian tudjuk hogy vannak szemérmetlenül előnyös képeink, a webcam torzít, meg ma már arra is rakható filter, stb. A lényeg, hogy ezért nem ismerkedem már online

2022. szept. 1. 08:32
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Úgy olvastam hogy kúpcserénél..
2022. szept. 1. 10:17
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 na az a nem mindegy, hogy kép- vagy kúpcserét akar valaki 😅
2022. szept. 1. 12:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem látom és csak irkálunk, nincs vonzalom, mert ahhoz látnom kell, hogy kialakuljon, de ettől még jókat dumáltunk és nem hosszasan. Viszont képcserénél sokszor lepődtem, döbbentem le és mondtam meg, ha a tali is felmerült, hogy nem. Volt, aki jól fogadta és akadt, aki nagyon kiakadt és jött a személyeskedéssel, amivel nem tudok mit kezdeni, mert ezzel semmi értelme és inkább tiltom.
2022. szept. 10. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Hat volt ilyen de azert egy petting osszejott nagy nehezen vele is :)
2022. szept. 10. 22:12
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem volt ilyen, mert ha valaki lelkileg megérint, akkor a külső másodlagos.
2022. szept. 11. 01:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Jártam úgy, hogy társkeresőn összeismerkedtem egy lánnyal, picit visszahúzódó volt de magabiztos és okos, ami tetszett benne. Jó képei is voltak, szép arc, a többi pedig párnázott ahol kell. Mondtam, hogy legyen élő tali, üljünk be valahová csak úgy beszélgetni.

Élőben nyílván más az ember, de teljesen oké volt attól még, tetszett. Na de a személyisége: soha nem éreztem még magam annyira egynek a sokból, mint vele. Látszott rajta, h próbál szimpatikus meg vicces lenni, úgy kezel mintha ismerne, de az egész mintha nem is nekem szólt volna, hanem egy rosszul játszott színészi szerep lenne. Elbeszélgettünk kb kellemesen, de egyáltalán ne éreztem jól magam. A randi végén mondtam, hogy nem szeretnék következőt.

2023. márc. 25. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!