Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érintett mikor hosszas levelezés után és kialakult vonzalom esetén, a képcserénél hatalmas csalódás volt a másik?
Igen, egy korábbi kérdés ihletett.
Többen írtátok, hogy hosszasan leveleztetek, már vonzalom is alakult, de a képcserénél meg jött a csalódás. Hogy érintett, hogy olyannal leveleztetek és olyannal szemben alakult ki vonzalom, aki valójában egyáltalán nem jön be?
Nekem képtől még nem nagyon ment el a kedvem, a kép és az élő közti különbségtől meg kb 50%-ban.
Mindannyian tudjuk hogy vannak szemérmetlenül előnyös képeink, a webcam torzít, meg ma már arra is rakható filter, stb. A lényeg, hogy ezért nem ismerkedem már online
Jártam úgy, hogy társkeresőn összeismerkedtem egy lánnyal, picit visszahúzódó volt de magabiztos és okos, ami tetszett benne. Jó képei is voltak, szép arc, a többi pedig párnázott ahol kell. Mondtam, hogy legyen élő tali, üljünk be valahová csak úgy beszélgetni.
Élőben nyílván más az ember, de teljesen oké volt attól még, tetszett. Na de a személyisége: soha nem éreztem még magam annyira egynek a sokból, mint vele. Látszott rajta, h próbál szimpatikus meg vicces lenni, úgy kezel mintha ismerne, de az egész mintha nem is nekem szólt volna, hanem egy rosszul játszott színészi szerep lenne. Elbeszélgettünk kb kellemesen, de egyáltalán ne éreztem jól magam. A randi végén mondtam, hogy nem szeretnék következőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!