Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Ez hatalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ez hatalmas csalódás lenne, ugye?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek egy férfival és szexnél kiderül, hogy nevetségesen kicsi farka van. Tehát nem egy tökéletes, 17-20cm hosszú, 5-6cm átmérővel, 15-17cm kerület, ami boldogot, elégedettséget, izgalmat vált ki és már a puszta látványa is felizgat és alig várod, hogy végre betegye, hanem ilyen 13-14cm hosszú, 4-4,5cm átmérő, 13-14cm kerület, amire egy nő se vágyik.

Azért lássuk be, amikor egy nő fantáziál, nem a másodikról álmodozik, hanem az elsőről.

2023. márc. 24. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
78%

60-as, csupa idióta véleményekre adó emberek írását olvastad.

Még mindíg nem megy a megértése azoknak az írásoknak amik itt a saját rovatodban leíródtak. Semmi baj, élj ebben a hitben amit most vallasz és kolostorba tessék kölzözni! Ott jobb lesz mert nem számít semmi. ;)

2023. ápr. 4. 04:35
 62/81 A kérdező kommentje:

Nem véletlenül nem írt senki semmit azokra, amiket írtam. Ez sajnos mindent elárul.

Utálom a valláat. Nem nekem való a kolostor.

2023. ápr. 4. 07:44
 63/81 anonim ***** válasza:

7

És nektek mekkora a pínátok?

2023. ápr. 5. 06:13
 64/81 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 5. 11:44
 65/81 anonim ***** válasza:
91%
Ajánlom a 15ös választ.☝️
2023. ápr. 5. 11:46
 66/81 anonim ***** válasza:
90%
Az jó.
2023. ápr. 5. 13:43
 67/81 A kérdező kommentje:

Jó a kérdés. Tökéletesen bemutatja a méretek közti különbséget. Ha a kérdező párjának kicsi lenne és az lenne a baj, kidobná és egy nő se irigykedne rá. De mivel nagy, így inkább próbálja megszokni és irigykednek rá.

A 18-as utolsó bekezdése a legjobb.

2023. ápr. 5. 16:58
 68/81 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 8. 17:38
 69/81 anonim ***** válasza:
50%

#68, amit a linkelt kérdés alatt az egyik válaszoló ír, csak megerősíteni tudom.

Extrém vastag méretem van és az a tapasztalatom, hogy ha elég ügyes és türelmes az ember, akkor a komoly vastagsággal tud igazán sok orgazmust okozni a nőknek. Én rászánom az időt az előjátékra, akár fél-egy órát is ha kell és nagyon fokozatosan, lassan haladok. Számomra is érdekes látni, hogy mennyire ki tudnak tágulni a nők, még azok is akik normál állapotban annyira szűkek, hogy szorítják az ujjamat. A hosszúsághoz is tudnak alkalmazkodni, de jóval kevésbé,szerintem ha megvan egy jó hosszúság (ami szerintem kb 18 cm körül van), akkor az afeletti hosszúság már csak látvány, de nem ad akkora pluszt a nőknek mint mondjuk a 13 cm kerület helyett a 15-16 cm kerület. Nekem pl a hosszúság is 18 cm felett van, de többször volt már olyan, hogy vissza kellett fognom, hogy ne toljam be egy bizonyos ponton túl, viszont a vastagsághoz eddig minden nőm hozzá tudott szokni. És én pl még elég fiatal vagyok ezért a barátnőim, partnereim is kb vékony, fiatal egyetemista lányok szoktak lenni és az a helyzet, hogy imádják. A legtöbb lány a teljes kitöltő érzést szereti, meg azt, hogy szétfeszítem őket belülről, de volt olyan is, aki kifejezetten arra izgult, hogy fáj neki ahogyan dugom.

Nekem az a konklúzióm, hogy egy átlag körüli farokkal is biztosan jókat tudnak szexelni a nők, de egy nagyon vastag farok olyan jó számukra, hogy nehéz vele versenyezni. Volt pl olyan barátnőm, aki mondta, hogy az előző barátja nagyon jól nyalt, ügyes volt mindenben, de mégsem tudta volna kompenzálni semmivel azt a különleges érzést, amit én tudtam adni az 5.5 cm vastagságommal.Egyszerűen a nagy vastag farok egy aduász ütőkártya, amit már csak tudni kell kijátszani.

2023. ápr. 8. 18:33
 70/81 anonim ***** válasza:
87%

69!

A 18 átlag feletti hossz.

”Nekem az a konklúzióm, hogy egy átlag körüli farokkal is biztosan jókat tudnak szexelni a nők, de egy nagyon vastag farok olyan jó számukra, hogy nehéz vele versenyezni. Volt pl olyan barátnőm, aki mondta, hogy az előző barátja nagyon jól nyalt, ügyes volt mindenben, de mégsem tudta volna kompenzálni semmivel azt a különleges érzést, amit én tudtam adni az 5.5 cm vastagságommal.Egyszerűen a nagy vastag farok egy aduász ütőkártya, amit már csak tudni kell kijátszani.”

Aha, és ugye a seggükbe meg a torkukba is beraktad?

2023. ápr. 8. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!