Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszítettem a hitem, hogy megtaláljam a nagy Ő-t. Egy hatalmas csalódáson vagyok túl. Jövőre harminc leszek, és azt érzem,el vagyok késve? Mit tehetnék? Ki mennyit várt itt közületek?
Egyetlen gond itt az, hogy rövid időn belül szeretnél gyereket. Induló kapcsolatban, ha ezzel letámadsz valakit, elriasztod.
Ismerkedj, randizgass, mérd fel a "húspiacot". Nincs ebben semmi rossz.
Én is úgy jártam, hogy egyedül maradtam 30 fölött (mondjuk én nagyon későn kezdtem az ismerkedést), de egyszer sem gondoltam, hogy már lekéstem volna.
Ismerőseim között több nő is van, aki 35 év körül szült (pont idén többen is). Szóval így nézve még legalább 5 éved van erre a projektre is.
Amiket írtál, hogy mire vágysz, én is osztom. Nekem is a minőségi idő az első, ebben érzem, hogy fontos vagyok. Ugyanúgy vágyok rá, hogy szeressenek és legyen kit szeressek. Szeirntem mindenki ilyen.
35F
Vannak! Több éve!
Ne keseredj el! Ne határolódj el attól hogy még rádtalálhat,de ne görcsölj rajta!
31F
El vagy kesve?
En 36 eves vagyok, es meg novel sem voltam. Mit szolsz? Es meg millionyian vagyunk "elkesve".
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!