Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Ez hatalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ez hatalmas csalódás lenne, ugye?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek egy férfival és szexnél kiderül, hogy nevetségesen kicsi farka van. Tehát nem egy tökéletes, 17-20cm hosszú, 5-6cm átmérővel, 15-17cm kerület, ami boldogot, elégedettséget, izgalmat vált ki és már a puszta látványa is felizgat és alig várod, hogy végre betegye, hanem ilyen 13-14cm hosszú, 4-4,5cm átmérő, 13-14cm kerület, amire egy nő se vágyik.

Azért lássuk be, amikor egy nő fantáziál, nem a másodikról álmodozik, hanem az elsőről.

2023. márc. 24. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 A kérdező kommentje:

Az csak sztereotípia. Nincs akkora eltérés sehol.

Szimpatikus szoktam lenni az embereknek, mert jó a természetem. Ez nem mondható el azokról, akik ismeretlenül szidják a másikat.

Amúgy ez kb egy igen/nem kérdés. Jó, hogy szinte senki nem válaszol rá.

2023. márc. 25. 15:45
 22/81 A kérdező kommentje:

Itt legalább pl kaptam valamennyire választ a 10-es és 13-mas féle válaszokból:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2023. márc. 25. 17:35
 23/81 A kérdező kommentje:

Itt is vannak érdekes dolgok. Már kezdem érteni, hogy sokszor miért nincs őszinteség:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Én azért továbbra is várok őszinte válaszokat, mert érdekel a téma.

2023. márc. 25. 18:34
 24/81 anonim ***** válasza:
82%

#12 az én farkam 16 cm kerületre és biztosíthatlak, hogy a 13-14 cm az nem 10 éves kategória hanem a férfiak többségének is csak egy vágyálom.

Bármilyen statisztika és környezetemben való elbeszélés alapján már vastagabbnak számít 13.5 centitől felfelé. Keress rá a bizonyos WC papír guriga tesztre, aki már magabiztosan nem tudja egyáltalán beledugni a gurigába, annak legalább 14 cm körüli vastagsága van, és innentől felfelé kifejezetten vastag pénisznek számít.

Bár a nők borzalmasak konkrét számokban, főleg vastagság terén, ami érthető mert elég nehéz lemérni centire a kerületet, de játékszerek alapján mondhatom, hogy bár sokan kedvelik a nagyon vastagot, mégis elég sokan 4 cm vastag játékszerekkel játszadoznak, ami kb 13 cm kerület. Fogd fel úgy, hogy a 13 cm kerület már jó, 14 cm nagyon jó arany középút, 15 cm pedig már nagyon vastag, nagyon szűk típusoknak már túl sok lehet. Az egyedüli ok ami miatt ilyeneket képzelhetsz, az az hogy a nők a megfelelő előjáték esetén nagyon jól tágulnak általában, a punci rugalmas, így akinek elég egy 13 cm körüli, abba lehet simán befér egy 15 cm vastag is egy nagyobb odafigyeléssel és türelemmel.

Az én 16 centis kerületű vastagságom abszolút extrémnek számít, bőven nem érik körbe a csajok, vastagabb mint a csuklójuk és kiakad az állkapcsuk amikor szopni próbálják. Anál ki van zárva, gumit baromi nehéz rá találni, minden nadrágon keresztül átlászik. Egy fiatalabb, tapasztalatlanabb, szűkebb típusú csajnak mire berakom, az alsó hangon fél óra előjáték, de volt már aki meg se próbálkozott vele, hanem élből visszautasított. A partnereim többsége idősebb, gyerekes vagy már tapasztaltabb nő, akik akkor szoktak hívni, ha kifejezetten arra vágynak, hogy valaki nagyon kitágítsa őket és még ők is utána kb napokig érzik a kidörzsölődést.

Ne beszélj olyanokról, amikről fogalmad sincs.

2023. márc. 26. 00:27
 25/81 A kérdező kommentje:

Sose beszélek olyanról, amiről fogalmam sincs. Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. Ezért a kérdés. A WC papír gurigás dolgot ismerem. Ha a 13-14cm kerület jónak számít, akkor jó. Én még nőtől nem hallottam, csak vastagabbra. Amúgy ennél a méretnél a hossz a nagyobb baj.

2023. márc. 26. 12:54
 26/81 anonim ***** válasza:
87%
Nekem 13,5cm kerületű és több barátnőm is megjegyezte, hogy vastag nekem. A többség ettől csak vékonyabbakkal találkozott előttem.
2023. márc. 26. 21:58
 27/81 A kérdező kommentje:
Akkor nem csoda, hogy a nők ennyire örülnek egy vastag faroknak, ha ennyire kicsi az átlag.
2023. márc. 27. 11:02
 28/81 anonim ***** válasza:
87%
Neked is kicsi lehet kérdező, ha folyamatosan ezen a kérdésen lovagolsz.
2023. márc. 27. 18:17
 29/81 A kérdező kommentje:

Egy kérdés már folyamatosan ezen lovaglás? Amúgy olvasd el a kérdést és a kommenteket.

2023. márc. 27. 18:33
 30/81 anonim ***** válasza:
11%
Én 19 cm alatt szoba nem állnék veled..Egy farok arra van hogy jól megbasszon..Ne simogasson.
2023. márc. 27. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!