Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfiként normális a szex menetes kapcsolat? A feleségem teljesen el van nélküle.. Van olyan nő aki szintén szex menetes kapcsolat miatt szenved? Minden más ok.. Tisztelet van közöttük veszekedés nincs.. De én már nehezen bírom
A helyzet az, hogy a szex és a harmonikus, együttélő kapcsolat ritkán jön össze. Hosszú távon kb. soha.
Na, ezért azt javaslom, hogy miközben szeresd, tiszteld és becsüld az asszonyt, időnként bassz meg egy két lotyót - titkárnő, sugar baby, szerető - akik élvezik a szexet.
Ahogy én is csinálom.
32 éves nő vagyok és kb 2 éve nem fekszik le velem a férjem.
11 éve vagyunk együtt, eleinte jó volt a szexuális életünk, utána az évek során egyre kevesebb lett, egy darabig heti 1x, aztán ritkábban, 2 hetente 1x, aztán havi 1 vagy annyi se, végül teljesen 0.
Ennek oka részéről fáradtság, lustaság állítása szerint. Ami változott még, hogy orvosi okokból abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését (akkor màr a kevesebb, mint havi 1 alakalomnál tartottunk) és azt mondta utálja az óvszert, és utána már csak párszor próbálkoztunk óvszerrel.
Ezt leszámítva szép életünk van, jól megvagyunk, keveset veszekszünk, sok a közös hobbi.
De elszomorít a tudat, hogy 30 éves koromban véget ért a szexuális életem.
Ismerkedni nem szeretnék, elgondolkoztam a témán, ha esetleg a hétköznapi életemben akadna olyan pasi akivel megvan a kémia és bízom benne, hogy teljesen diszkrét, akkor látnék esélyt titkos viszonyra. De egyrészt nincs ilyen jelenleg, másrészt arra jutottam, hogy nem kockáztatok.
Nem szeretném megbántani a férjemet, nem érdemli meg. Úgyhogy elfogadom a helyzetemet jobb híján.
Nem kérek privátot, nem ismerkedek.
Hasonló a helyzet: szép életünk van, 2 gyermek és alapvetően gondoskodó a feleségem. A szexen kívül mindent megad. A szex elmaradozott, majd teljesen megszűnt. Érintések vannak a combomon, vagy mellkasomon - a nemiszervet nem is érinti.
Nem hiszem, hogy megcsal - a család, a gyermekek, a háztartás és a virágok az élete.
Mit tudok tenni? Kezdetben erőltettem, de látszott, mennyire nem akarja, mennyire nem szeretné, annak ellenére, hogy megtette, amit "kellett". Így viszont lohasztó volt.
Szeretem. Vágyom a szexre - keresem a megoldát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!