Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 45 éves férfiként normális a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 éves férfiként normális a szex menetes kapcsolat? A feleségem teljesen el van nélküle.. Van olyan nő aki szintén szex menetes kapcsolat miatt szenved? Minden más ok.. Tisztelet van közöttük veszekedés nincs.. De én már nehezen bírom

Figyelt kérdés

2023. márc. 21. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

A helyzet az, hogy a szex és a harmonikus, együttélő kapcsolat ritkán jön össze. Hosszú távon kb. soha.

Na, ezért azt javaslom, hogy miközben szeresd, tiszteld és becsüld az asszonyt, időnként bassz meg egy két lotyót - titkárnő, sugar baby, szerető - akik élvezik a szexet.

Ahogy én is csinálom.

2023. márc. 21. 16:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

32 éves nő vagyok és kb 2 éve nem fekszik le velem a férjem.

11 éve vagyunk együtt, eleinte jó volt a szexuális életünk, utána az évek során egyre kevesebb lett, egy darabig heti 1x, aztán ritkábban, 2 hetente 1x, aztán havi 1 vagy annyi se, végül teljesen 0.

Ennek oka részéről fáradtság, lustaság állítása szerint. Ami változott még, hogy orvosi okokból abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését (akkor màr a kevesebb, mint havi 1 alakalomnál tartottunk) és azt mondta utálja az óvszert, és utána már csak párszor próbálkoztunk óvszerrel.

Ezt leszámítva szép életünk van, jól megvagyunk, keveset veszekszünk, sok a közös hobbi.

De elszomorít a tudat, hogy 30 éves koromban véget ért a szexuális életem.

Ismerkedni nem szeretnék, elgondolkoztam a témán, ha esetleg a hétköznapi életemben akadna olyan pasi akivel megvan a kémia és bízom benne, hogy teljesen diszkrét, akkor látnék esélyt titkos viszonyra. De egyrészt nincs ilyen jelenleg, másrészt arra jutottam, hogy nem kockáztatok.

Nem szeretném megbántani a férjemet, nem érdemli meg. Úgyhogy elfogadom a helyzetemet jobb híján.

Nem kérek privátot, nem ismerkedek.

2023. márc. 21. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
#12 ha gondolod írj rám, nálunk ugyan ez van fordítva
2023. márc. 22. 22:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló a helyzet: szép életünk van, 2 gyermek és alapvetően gondoskodó a feleségem. A szexen kívül mindent megad. A szex elmaradozott, majd teljesen megszűnt. Érintések vannak a combomon, vagy mellkasomon - a nemiszervet nem is érinti.

Nem hiszem, hogy megcsal - a család, a gyermekek, a háztartás és a virágok az élete.

Mit tudok tenni? Kezdetben erőltettem, de látszott, mennyire nem akarja, mennyire nem szeretné, annak ellenére, hogy megtette, amit "kellett". Így viszont lohasztó volt.

Szeretem. Vágyom a szexre - keresem a megoldát.

2023. ápr. 2. 22:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14 mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok?
2023. ápr. 2. 22:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
10 éve vagyunk együtt. A kisebbik gyermekünk 4 éves. Ő 36 én 42 éves vagyok.
2023. ápr. 2. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!