Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megerőszakolásnak számít?
A barátommal nagyon összevesztünk, de annyira hogy kb sokkot kaptam. Minden apróságra beszólt és semmi sem jó neki néha... A veszekedés után hazaküldött, de ahogy megindultam rám mozdult én pedig belementem. A közepénél éreztem, hogy rosszul vagyok tőle, de én h*lye nem mondtam semmit csak hagytam...féltem is tőle. A végén beszólt nekem, hogy reméli jól megkaptam stb. erre annyira kiakadtam, hogy elkezdtem sírni. Erre ő megijedt és azóta azt állítja, hogy megerőszakolt engem és hogy nem vagyok normális, hogy nem ellenkeztem. Meg hogy ő annyira szeretett engem, de ezek után nem tud hozzám érni. Viszont szerintem ez még nem minősül erőszakolásnak. Volt olyan is mikor annyira megszorította a kezem közben, hogy nyoma maradt 1 hétig és ő nem így akarta de 2x is megtette...ez normális? Egyébként az eset óta már szakítottunk...
Ti mit gondoltok erről?
20L
Azt ,hogy annyi eszed sincs mint 1 birkának
Nem erőszakolt meg de bárcsak meg tette volna akkor nem ide írnád ki hanem magadba roskadva lennél
Erre izgulsz azért írod ezt 100% ,hogy valami kis agy halott pasi vagy aki erre izgul csak szólok gáz erőszakolni (baszamkiaszád)
Nem találtam ki. Tegnap este pedig nem is írtam ki kérdést. :DD
Lány vagyok, a lelkiállapotomról meg ne találgassatok, mert rohadtul nem ismertek úgyhogy ennyi. Remélem valaki értelmes is hozzá fog szólni. Puszi nektek. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!