Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez megerőszakolásnak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megerőszakolásnak számít?

Figyelt kérdés

A barátommal nagyon összevesztünk, de annyira hogy kb sokkot kaptam. Minden apróságra beszólt és semmi sem jó neki néha... A veszekedés után hazaküldött, de ahogy megindultam rám mozdult én pedig belementem. A közepénél éreztem, hogy rosszul vagyok tőle, de én h*lye nem mondtam semmit csak hagytam...féltem is tőle. A végén beszólt nekem, hogy reméli jól megkaptam stb. erre annyira kiakadtam, hogy elkezdtem sírni. Erre ő megijedt és azóta azt állítja, hogy megerőszakolt engem és hogy nem vagyok normális, hogy nem ellenkeztem. Meg hogy ő annyira szeretett engem, de ezek után nem tud hozzám érni. Viszont szerintem ez még nem minősül erőszakolásnak. Volt olyan is mikor annyira megszorította a kezem közben, hogy nyoma maradt 1 hétig és ő nem így akarta de 2x is megtette...ez normális? Egyébként az eset óta már szakítottunk...

Ti mit gondoltok erről?

20L

2022. okt. 21. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy hogy kamu a kérdés vagy sem? Attól még van rá értelmes válasz, és talán más is hasznosnak találja.

BTk-ban ezek vannak többek között:

Szexuális kényszerítés: "Aki mást szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerít" (1-10 évvel büntethető)

Szexuális erőszak: "a) a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el,

b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel." (2-20 évvel büntethető)

A fent leírtak alapján erőszak nem volt, hacsak nem hagytad ki a történetből, hogy valami olyat mondott, vagy tett, hogy (okkal!) attól tartottál, hogy ha nem hagyod magad akkor bántani fog. Vagy éppen nagyon részeg voltál, azért nem védekeztél. A kényszerítés az meg valami olyasmi, alapból nem akartad (vagy meggondoltad magad), de azzal fenyeget, hogy addig nem enged ki a lakásból, amíg nem fekszel le vele, vagy mondjuk különben feltölti az internetre a meztelen fotóidat. A leírtakban semmi ilyenről nem volt szó.

2022. okt. 21. 16:47
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Tök mindegy, milyen intenzíven dug meg, meg hogy szorongat közben, ha nem ellenkezel, nem erőszak.
2022. okt. 21. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:
38%

"ha nem ellenkezel, nem erőszak."

Ha kést fognak a nyakadhoz és nem mersz ellenkezni az se erőszak? Ne érveljünk már ilyen f*szsággal ha lehet.

2022. okt. 21. 18:38
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

Belementél, nem állítottad le, szóval nem volt az.

Ilyenkor nyisd ki a szád!

2022. okt. 22. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:
45%
13-as, más, amikor fenyegetés! tására egyezik bele a nő/férfi.
2022. okt. 22. 17:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez bizony nemi erőszak!A törvény is bünteti!Jelentsd fel és küld el a fenébe!miért nem tud viselkedni?
2022. dec. 21. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!