Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek rossz ötlet volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz ötlet volt?

Figyelt kérdés

Barátommal egy hónapja vagyunk együtt, egyikőnk se ma született bárány, ha értitek hogy értem.

Nos, úgy alakult hogy kettesben voltunk és a csókolozás kicsit tovább alakult. Sok jelet adott, elkalandoztak a kezei nem is kicsit szóval nem hiszem hogy félre értettem volna. Pláne hogy együtt vagyunk párkapcsolatban. Nekem ugye megvolt,de attól még szerettem volna örömet okozni neki és hát volt egy kis orál.

De mint kiderült őt zavarta(bár akkor nem szólt egy szót se és utána se) de megfordult a fejeben pár dolog és bár burkoltan mondta a lényeg az volt hogy könnyűvérűnek gondolt. Meg hogy gyors voltam(?) és ő várt volna azzal.

Már nem azért de rosszat tettem ezzel? Hogy örömet akartam okozni annak akivel PÁRKAPCSOLATBAN vagyok?

Kb azt érte el ezzel nem is akarok kezdeményezni többet és rosszul érzem magam valami utolsó rįbæncnak...

Kérlek értelmes válaszokat adjatok.

Mindketten a húszas éveinkben vagyunk én vagyok a lány ugye.

2022. febr. 3. 17:28
A kérdező szavazást indított:
Igen, a te hibád, elsietted.
Nem, ő adott kétes jeleket.
35 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Probléma..?😅
2022. febr. 3. 17:34
 2/18 A kérdező kommentje:

A probléma az hogy hiába beszéltük meg ettől a rossz érzéstől nem tudok szabadulni, hogy ilyennek gondolt akar egy percig is.

És nem értem én hibáztam-e itt vagy normális volt részemről a dolog és hagyjam a hülye rágódást ezen.

2022. febr. 3. 17:37
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Pár hét/hónap és elfelejtitek.
2022. febr. 3. 17:58
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, elégg butácskának tűnik a srác :D
2022. febr. 3. 18:02
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
Lehet befogaztad.
2022. febr. 3. 18:05
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én újragondolnám a párválasztást, ha agyilag itt tart 20 felett.
2022. febr. 3. 18:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ritka egy pojáca, az biztos. Teljesen természezesen és jól csináltál mindent. Neki kellene ezek után kellemetlenül éreznie magát.
2022. febr. 3. 18:15
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem ugyanugy értitek a szavakat. "akivel PÁRKAPCSOLATBAN vagyok" Te ugy értetted ahogy leirtad. Belefér a cumi, a szex. Ö meg a puszitapi fázist is párkapcsolatnak tartja. Pedig az még csak ismerkedés.
2022. febr. 3. 18:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindent jól csináltál, ha valami gondja van, volt, miért utólag okosit!
2022. febr. 3. 18:57
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha párkapcsolatban vagytok, nyilván szexeltetek többször már. Ezek után kiakad azon, hogy kedveskedésképp leszoptad, sztem akkor egy barom.
2022. febr. 3. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!