Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz ötlet volt?
Barátommal egy hónapja vagyunk együtt, egyikőnk se ma született bárány, ha értitek hogy értem.
Nos, úgy alakult hogy kettesben voltunk és a csókolozás kicsit tovább alakult. Sok jelet adott, elkalandoztak a kezei nem is kicsit szóval nem hiszem hogy félre értettem volna. Pláne hogy együtt vagyunk párkapcsolatban. Nekem ugye megvolt,de attól még szerettem volna örömet okozni neki és hát volt egy kis orál.
De mint kiderült őt zavarta(bár akkor nem szólt egy szót se és utána se) de megfordult a fejeben pár dolog és bár burkoltan mondta a lényeg az volt hogy könnyűvérűnek gondolt. Meg hogy gyors voltam(?) és ő várt volna azzal.
Már nem azért de rosszat tettem ezzel? Hogy örömet akartam okozni annak akivel PÁRKAPCSOLATBAN vagyok?
Kb azt érte el ezzel nem is akarok kezdeményezni többet és rosszul érzem magam valami utolsó rįbæncnak...
Kérlek értelmes válaszokat adjatok.
Mindketten a húszas éveinkben vagyunk én vagyok a lány ugye.
A probléma az hogy hiába beszéltük meg ettől a rossz érzéstől nem tudok szabadulni, hogy ilyennek gondolt akar egy percig is.
És nem értem én hibáztam-e itt vagy normális volt részemről a dolog és hagyjam a hülye rágódást ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!