Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz ötlet volt?
Barátommal egy hónapja vagyunk együtt, egyikőnk se ma született bárány, ha értitek hogy értem.
Nos, úgy alakult hogy kettesben voltunk és a csókolozás kicsit tovább alakult. Sok jelet adott, elkalandoztak a kezei nem is kicsit szóval nem hiszem hogy félre értettem volna. Pláne hogy együtt vagyunk párkapcsolatban. Nekem ugye megvolt,de attól még szerettem volna örömet okozni neki és hát volt egy kis orál.
De mint kiderült őt zavarta(bár akkor nem szólt egy szót se és utána se) de megfordult a fejeben pár dolog és bár burkoltan mondta a lényeg az volt hogy könnyűvérűnek gondolt. Meg hogy gyors voltam(?) és ő várt volna azzal.
Már nem azért de rosszat tettem ezzel? Hogy örömet akartam okozni annak akivel PÁRKAPCSOLATBAN vagyok?
Kb azt érte el ezzel nem is akarok kezdeményezni többet és rosszul érzem magam valami utolsó rįbæncnak...
Kérlek értelmes válaszokat adjatok.
Mindketten a húszas éveinkben vagyunk én vagyok a lány ugye.
"egyikőnk se ma született bárány, ha értitek hogy értem"
Ezek után nem, nem értem. 20+-os pár itt tartson? Ha nem írod a végére, biztos lettem volna, hogy két 16 éves szűzről van szó.
Meg mi az, hogy burkoltan mondta? Mit mondott pontosan? Nem te értetted félre? Megbeszéltétek? Hogyan, ha még mindig rossz érzés van benned? Akkor még csak beszéltetek róla, ami más. Ha meg nem lehet vele megbeszélni még ezt sem, keress mást. Probléma?
#5 megértem aggodalmad de nem először csinálok ilyet és nem volt panasz. Nem fogazok, arra külön ügyelek. Az már nem kedveskedés ha meghámozod a kolbászát a fogaddal. 🤷♀️
#8 igen eddig csak a puszi-tapi fázis volt és nem akartam megerőszakítani meg semmi, csak nem akartam lógva (felizgatva) hagyni ha már nekem női bajaim voltak.
#9 igen ezt én se értem, lett volna alkalma szólni ha nem akarja nem neki volt a szájában valami...
#10 még nem volt szex. De járunk már meg hivatalosan a barátnője vagyok. Nem szűz és én se,volt már kapcsolatunk és nem is értem miért vagyok én “gyors” amikor egy hónapja járunk felnőttek vagyunk mindketten, ilyenkor minek a prüdéria...
#11 burkoltan az az nem kerek perec a szemembe hanem hogy meglepte hogy ilyen könnyen úgymond ezt tettem és hogy aggódik is mert könnyelmű dolog vagy mi. Ez eléggé úgy jött le hogy azt hiszi lazán megcsinálnám bárkivel aki szépet mond nekem meg megfogja a kezem. És sértő szerintem.
Bocsánatot kert meg monda az o hibája nem gondolkozott mielőtt beszélt stb fáradt volt.
Nekem meg akkor is fáj meg elég friss ez. Megalázó volt.
Szeretem mert mindig leesik neki ha valamit nem jol csinált vagy véletlen megsértett,de igazán gondolkodhatna néha mielőtt beszél mert utólag már nem sokat ér a bocsánat kérés,nem emlékezet törlő.
Nem minden nő hajlandó rá. Van akit alig lehet rávenni, és van olyan, aki ide csak a normál szex után jut el. Elképzelhető, hogy ilyen tartózkodóbb nővel vagy nőkkel volt korábban dolga, és abból indult ki.
Amúgy örülnie kellene a hozzáállásodnak.39F
Köszönöm szépen az utolsó két választ nagyon hasznosnak találtam. Rájöttem többet kene kommunikalnunk,kinek mi a megszokott stb. Mert sose találkozhat két ember úgymond félúton ha nem tudjuk a másik merre megy. Tehát valószínű előző kapcsolatabol indult ki ahogy szerintem tudat alatt én is. Exemnek pl meghatározó volt a testiseg,és én meg próbáltam mindig a kedvére tenni. Ami bennem maradt szerintem és valószínű nála full másodlagos ez a szex téma.
Ami nem baj,csak csiszolodnunk kell és többet kommunikalni.
Koszonom és minden hasznos válaszra ment a zöld kéz!
Nem értem miért kamu?
Ha az egyik sértődött emberke vagy akinek nem válaszoltam a privátjára sajnállak. Kérdést tettem fel nem új faszit jöttem keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!