Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a párom?
Szóval 69 pózban én voltam felül. Ő nagyon szereti ilyenkor a fenekem is nyalni. Most is így volt, magára húzott, így kb a száján ültem. Éreztem, hogy valami nem jó, szóltam is neki, hogy hagyja abba, de ő még jobban magára húzott, és ekkor a szájába szellentettem. Ami sajnos nem sima volt, éreztem is, hogy egy kicsi kijött. Az.
Ekkor lelökött magáról, és öklöndözve kirohant, a wcre és hányt is.
Kb 15 perc múlva jött vissza lekiabált, én teljesen kiakadtam.
Jogos, hogy kiabált velem és elhordott mindennek? Szóltam, hogy hagyjuk abba, ő erőszakoskodott.
Légyszi ne nevessetek ki. Nagyon bánt dolog. Azt mondta fontolgatja, hogy elhagy emiatt, mert nem igaz, hogy nem tudtam szólni rendesen. Holott én szóltam.
23l
Nos, ha tényleg nem kamu (bár egy sima fingásnál én nem szoktam rottyantani is, ahogy szerintem az emberek többsége sem), akkor inkább én gondolkodnék a szakításon.
Szex közben alap, hogy ha az egyik fél kéri, akkor abba legyen hagyva. Kivéve bdsm, úgy más.
Plusz még tolná rád a felelősséget.
Nem kamu, nem kitaláció.
Bár az lenne. Amint éreztem, hogy nem jó valami azonnal szóltam, abba akartam hagyni de nyilván ő erősebb, nem engedett, és még jobban magához húzott. Azt meg nem azt hisz mellékes, hogy mit éreztem, mivel kb erőszakkal húzott magára.
Én mondtam, hogy "baj van fejezzük be ki kell mennem".
Vagy mit kellett volna mondanom?
Kellőképpen és időben szóltál neki.
Arról már nem te tehetsz, hogy ő ezt meg sem akarta hallani és mellé még erőszakos is volt.
Kíváncsi lennék, hogy számára mi a "normálisan szólni".
Az ő hibája... jelezted neki, hogy hagyja abba.
Az olyan ember nem való semmilyen kapcsolatra, aki nem ért a szép szóból vagy az egyértelmű jelzésekből.
Nem kell konkrét okot se mondanod, ha valamit nem akarsz és ezt a másik fél tudtára adod. ÉRTELMES ember elfogadja, netán később megbeszélitek mi volt a gond. Kommunikáció alap. Pl nem tetszett, nem akarod, taszít vagy ezesetben érezted, hogy készül valami kijönni.
HA már szereti ott a nyelvét járatni... nos, ne lepődjön meg. Hiszen végbél nyílás. Nem női hüvely.
Nem volt rád tekintettel, amikor jelezted... (Tényleg jelezted, hogy ellenzed és abba akarod hagyni?)
Több aspektusból is a srác hibája. (Ha jelezted.)
Te jelezted, ő semmibe vett téged és kérésed/jelzésed.
Érdemes elgondolkodni azon is, hogy olyannal szeretnél-e lenni tovább, aki ilyen apró dologban sem figyel rád és önző módon csinálja tovább.
Nálunk elég kimondani, hogy "ne" vagy csak jelezni bármilyen apró módon, ha valami nem oké vagy nem szeretnénk. Adok-kapok elv a hálószobában is.
Akármi van és nem akarja a párom leállok vagy pózt váltunk stb.
Pl volt, hogy egy pózba levegő került be a hüvelyembe és fájt is, elég volt annyit tennem, hogy hasához tettem finoman a kezemet eltolva gyengéden őt.
Egyből kapcsolt, kivette. Majd hasamat fájlalva sejtettük mi lehet, hátra dőltem és játékosan megoldotta.
Rengeteget számít a kölcsönös odafigyelés, törődés.
Volt olyan exem, aki simán folytatta önző módon és kórházba kellett mennem a hasammal miatta. 2 napig görnyedve jártam a beszorult levegő miatt.
Dobtam is az illetőt anno.
két út van csak. a fény és a sötétség útja.
a sötét út: zsarold meg. Mond meg neki, hogy ha elhagy mindenki tudni fogja, hogy szarevő :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!