Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan akadt ki a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a párom?

Figyelt kérdés

Szóval 69 pózban én voltam felül. Ő nagyon szereti ilyenkor a fenekem is nyalni. Most is így volt, magára húzott, így kb a száján ültem. Éreztem, hogy valami nem jó, szóltam is neki, hogy hagyja abba, de ő még jobban magára húzott, és ekkor a szájába szellentettem. Ami sajnos nem sima volt, éreztem is, hogy egy kicsi kijött. Az.

Ekkor lelökött magáról, és öklöndözve kirohant, a wcre és hányt is.

Kb 15 perc múlva jött vissza lekiabált, én teljesen kiakadtam.

Jogos, hogy kiabált velem és elhordott mindennek? Szóltam, hogy hagyjuk abba, ő erőszakoskodott.

Légyszi ne nevessetek ki. Nagyon bánt dolog. Azt mondta fontolgatja, hogy elhagy emiatt, mert nem igaz, hogy nem tudtam szólni rendesen. Holott én szóltam.

23l

2023. jan. 3. 22:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
A pasid hibája
2023. jan. 3. 22:57
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

Szerencséje a srácnak, hogy nem mályva teát ittál előtte.

Na az rendesen meghajt, kitisztítja a beleket robbanás szerűen.

Ha fogyasztom szólok páromnak, hogy aznap ne akarjon semmit, mert ilyenkor az ember a wc-n ül kb egész nap.

Szép adagot kapott volna a pasid, ha egy ilyen teát ittál volna aktus előtt.

Sőt, megérdemelné a kupacot a képébe.

Ő is lesz@rt téged, csak a másik értelemben!

2023. jan. 3. 23:08
 13/20 anonim ***** válasza:
24%
A te hibàd, megértem ha elhagy,ez undorító dolog volt 🤮💩
2023. jan. 3. 23:59
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Valóban megérett a világ a pusztulásra, ez a fenéknyalogatás olyan divat lett.. Szerintem nincs igaza a srácnak, és úgy otthagynám hogy csak na.
2023. jan. 4. 01:55
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Így jár az, aki büdös segget nyal. Lehet megsértődni.
2023. jan. 4. 07:03
 16/20 anonim ***** válasza:
38%
Szájszarás volt…
2023. jan. 4. 07:05
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
Találsz ennál normálisabb partnert is... :D
2023. jan. 4. 08:49
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
Óriási divat ez a seggnyalás, gratulálok!
2023. jan. 4. 09:52
 19/20 anonim ***** válasza:
35%

Látom, hogy itt a legtöbb ember sima fingásnál beszarik. Mindenkinél normális, hogy bármikor beszartok? Mert én azért érezni szoktam, hogy mi fog jönni, szellentés vagy több.

Ami a kérdést illeti. Ha szóltál neki, hogy jönni fog akkor az ő baja. Ha nem volt egyértelmű vagy csak "úgy " szóltál, hogy neki nem tűnt komolynak a dolog akkor a tiéd. Mert ha érzem, hogy jönni fog a szar akkor azért azt nyomatekosabban kéne megmondani mert a leírásból nekem úgy jön le, hogy ő nem vette annyira komolyan.

2023. jan. 5. 00:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek kérdező? A kiakadását meg lehet azért érteni, ami a rosszullétet illeti. Az viszont baromi nagy baj, hogy nem állt meg, amikor szóltál!
2023. márc. 4. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!