Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a párom emiatt?
Figyelt kérdés
Mondtam neki, hogy délelőtt az egyik barátnőmmel leszek. Végül hosszabbra sikerült a találkozó és csak este 7-kor mentem át a páromhoz. Ő emiatt teljesen kiakadt és még hónapokig felemlegette, hogy mennyire megbántottam ezzel, hogy későn mentem hozzá, pedig csak úgy volt, hogy délelőtt találkozom a barátnőmmel. Jogosan akadt ki ennyire?
18/L
2020. júl. 21. 22:22
4/18 anonim válasza:
Jogosan volt ideg. Te visitoztál volna a legjobban, ha veled játssza el ezt. De nem okos a barátod mert én a helyében pár hét után kamatostul adtam volna vissza ezt a bulidat, és egy életre megemlegetted volna.
Rossz utat választottál a féltékennyé tevéséhez a másiknak, mert ezzel nem tudod visszaszedni, még párszor eljátszod, de érdemben semmi nem fog változni. És lépni fog a következő nőhöz.
5/18 anonim válasza:
*De nem okos a barátod mert én a helyében egy szót nem szóltam volna, de pár hét után
6/18 anonim válasza:
#4-es, te mit zagyválsz itt össze - vissza... Ki akart itt féltékennyé tenni kit? Dedó szint. A tény, h vki jól érzi magát a barátjával és elszállt az idő. Ennyi. Állítólag a férfiak nem kombinálnak... Vagy mégis?
7/18 anonim válasza:
Én utálom ha valaki késik egy megbeszélt időponttal kapcsolatban. Az is igaz hogy már nem vagyok 18 éves tini, de ettől függetlenül megtisztelem az embertársaim azzal, hogy ha kések egy találkozóról akkor azt előre jelzem nekik.
8/18 anonim válasza:
6 Ne nézzük már egymást madárnak:D Főleg hogy én is nő vagyok:)
9/18 anonim válasza:
Igaza van a pasidnak. Ha valamit megbeszéltetek, ne térj el tőle. Én is utálnám, ha ezt tenné velem, hogy késik. Vagy minimum legalább hívd fel, hogy késni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!