Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők akik gondolkodnak rajta hogy megcsalják a párukat vagy szeretőt tartanának?
És most egy újabb ilyen nőnek lettem a szeretője. 33éves, 2 gyerekes anyuka. Nem élte ki magát, már 20 évesen férjhez ment. Én lettem a következmény. :D
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a 20as éveik végén, 30as elején lévő nőkből a házasokat sokkal könnyebb megfektetni mint a szingliket?
28F
83-as de ez hogy jön létre? kiváncsi vagyok.
egy anyuka mégis hogy szed föl valakit.
tinder.. és tali.. puszi muszi. majd ágy?
valahogy nem tűnik életszerűnek.. a gyerekei miatt sem.
#89 Egyébként sokszor társkeresőn is igen. Többnyire "csak beszélgetni" vannak fent. Aztán ha szimpatikus vagy neki, igazából ugyan úgy mint bármilyen nőt ágybaviszed. Annyi a különbség, hogy általában abban a szakaszban vannak amikor elhal otthon az intimitás és nagyon hiányzik nekik.
Bár a mostani csaj más, nekik van otthon szex, neki a változatosság kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!