Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők akik gondolkodnak rajta hogy megcsalják a párukat vagy szeretőt tartanának?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezhetem mi lenne az oka?Kort is kérlek.2023. márc. 19. 22:48
21/92 anonim válasza:
Utolsót adom
Tenyleg bekattannak
Tapasztalat sajnos
25/92 anonim válasza:
Totál megértem azokat a nőket akik szerető tartasban gondolkodnak, és nem biztos, hogy ott hagyják a pártjukat. Ez pasiként is nehéz döntés, nemhogy nőknek, akik inkább érzelmi alapon hoznak meg egy döntést, nem csak puszta szükségletek alapján. Ítélkezni a legkönnyebb.
Voltam hasonlóban és nincs ellenemre a jövőben sem /F
26/92 anonim válasza:
Szexmentes házasságban élő, intelligens, sármos, vékony pasi szeretője lenne hasonló helyzetben lévő nőnek.
Ugyanott napos csibe eladó.
28/92 anonim válasza:
Ilyen válaszok után èrzem azt hogy milyen jó is arab vallás egy ilyen után egy jó kis nyilvános megszégyenítès jár a nöknek ott legalább tudják hogy hol a helyük
30/92 Whitewolf19 válasza:
Mellettem egyik sem merné megtenni.. ;)
Izmos, domináns férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!