Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők akik gondolkodnak rajta hogy megcsalják a párukat vagy szeretőt tartanának?
5-ös
dehát nem flörtölget ha szeretőt tart. hanem xarrá kefélik. :D
kis különbség hogy flörtölős egy nő vagy hetente mással fekszik le.
sok nő flörtölget.. velem is flörtölt vagy 3 nő csak előző héten.
Hogy egy pasinak ez rendben van így.. nekem ez magas!
27/f
Jó hát finoman fogalmaztam.
De nem fekszik le hetente mással, egy fix szeretője van.
és az hogyhogy nem zavar?
néha mondja hogy " jajj Gabikám... Csabi most úgy lefárasztott.. tehát most rád nincs energiám bocsi"
nemtom nekem ez krva ciki :D
Amíg nem volt "Csabi", addig sokkal kevésbé volt kedve a szexhez. Tehát így én is több intimitáshoz jutok.
Egyébként nyilván zavar, de ha a hátam mögött csinálná, és hülyének nézne, az jobban fájna.
Szerintem rengeteg embert csalnak meg a hátuk mögött, akik most engem lesajnálnak.
Na az a kva ciki szerintem.
Nemrég szakitott velem a szeretőm, írasban😡soha többet újabb köszönöm!
Csak pótlék voltam, ha tanács kellett vagy d@%€ni akart keresett,azután amikor szóba került hogy beszállna egy 2.pasi is hogy feldobjuk a szexet, egyszecsak meggondolta magát és eldobott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!