Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők akik gondolkodnak rajta hogy megcsalják a párukat vagy szeretőt tartanának?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezhetem mi lenne az oka?Kort is kérlek.2023. márc. 19. 22:48
2/92 anonim válasza:
Én igen. nem elég kielégítő a szexuális életünk, viszont minden másban meg teljesen passzolunk. sajnos van ilyen
3/92 anonim válasza:
Én összejárok egy ilyen csajjal. 4 éve vannak együtt, a szex hiány miatt keresett meg.
4/92 anonim válasza:
Jaj de kis válogatósak vagyunk priviírás előtt, hogy még szelektálgatni is akarsz életkor alapján :D
5/92 anonim válasza:
A feleségemnek nagyobb az igénye, mint nekem, emiatt lett szeretője. Érdekes módon a mi szexuális életünk is sokat javult, mióta más férfiakkal is flörtölget.
Ő 33 éves.
6/92 A kérdező kommentje:
Utolsó:S téged nem is zavart?
2023. márc. 20. 07:40
7/92 anonim válasza:
Nálunk minden nap van szex, mégis van szeretőm. Talán az izgalom miatt, vagy nemis tudom
N/27
8/92 anonim válasza:
De igen, zavart, és nem volt jó érzés az elején, de még rosszabb lett volna, ha a hátam mögött csinálja.
(5)
9/92 anonim válasza:
Nincsen már semmi intimitás, nincsen szex, se semmi. Ezen kívül minden jól működik közöttünk. 32
10/92 anonim válasza:
Én is gondolkodtam már ezen, mert a férjem ritkán igényli a szexet, én pedig sokkal gyakrabban szeretném.
Nagyon sok mindent megpróbáltam már, de sajnos nem változik semmi.
Egy idő után az ember belefárad a folyamatos elutasításba. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!