Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 24 éves lányként szűznek lenni?
#19 az utolsó mondatodra:
Azt úgy hívják hogy reménytelenül szerelmes örökszűz balek!
Köszönöm szépen a hasznos, építőjellegű válaszokat!
Kinézetre nem gondolnám , hogy gond lenne velem. Nincs rajtam fölösleg, sportolok és próbálok nőiesen öltözködni is. Belső tulajdonságaim között sincsen semmi taszító szerintem. Az utóbbi időben próbálok nyitottabb lenni az idegenek felé, de tény , hogy nagyon zárkózott vagyok. Nehezen engedek magamhoz bárkit is. Nem a férjemet keresem rögtön , tisztában vagyok azzal, hogy nem mindig működik a dolog .
Hát igen, ha később is kezded el, a tapasztalathiány szintén nem segíti a helyzetet. :)
Ami a zárkózottságot illeti, azt át tudom érezni.
24 évesen már aktívan kell keresned, és dolgoznod a problémán, ha szeretnél valamit.
Itt már nem nagyon működik az, hogy "majd a férfi megoldja".
Működhet még, csak már nem érdemes rá építened.
26: akkor kezdj el dolgozni a problémádon!
Máris szerencsésebb vagy, mint azok, akiknek például a genetika lotton jutott csúnya kinézet, vagy akiknek elemien kellene a belső tulajdonságait megváltoztatni.
Neked "csak" ki kell lépni a konfortzónádból, el kell kezdened ismerkedni (ha rám hallgatsz, akkor első körben nem csak férfiakkal, hanem úgy általában emberekkel, mert a hirtelen pasizásnak általában rossz vége lesz), eljárni társaságba, ahol megtanulsz lazábban állni az emberekhez, és ha ez megvan, akkor jöhet a randizás, ahol már nem úgy fogsz a másikhoz állni, hogy menekülnöd kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!